Олеснете си го готвењето со нашите садови за готвење. Од тави и тенџериња, па се до садови за готвење на пареа, ние ви нудиме голем избор. Нашите тави се карактеризираат со нелеплив слој и мала потреба за масло, што ја прави идеална за здраво готвење. Основата е дизајнирана за енергетско ефикасно готвење и рамномерна распределба на топлината. Не содржи олово, а рачките се секогаш ладни за лесна употреба. Сето ова ги прави совршени за секојдневно пржење. Тенџерињата се направени од железо (нерѓосувачки челик) и се отпорни на високи температури, со сјаен финиш.

Садовите за готвење на пареа се направени од 100% платински силикон.  Готвењето над пареа во силиконски сад е спој на традиција и иновативност. Дизајн стар со векови збогатен со предностите на модерните материјали за поздраво, попрактично, хигиенско готвење.

 

Olesnete si go gotvenjeto so nasite sadovi za gotvenje. Od tavi i tendzerinja, pa se do sadovi za gotvenje na parea, nie vi nudime golem izbor. Nasite tavi se karakteriziraat so nelepliv sloj i mala potreba za maslo, sto ja pravi idealna za zdravo gotvenje. Osnovata e dizajnirana za energetsko efikasno gotvenje i ramnomerna raspredelba na toplinata. Ne sodrzi olovo, a rackite se sekogas ladni za lesna upotreba. Seto ova gi pravi sovrseni za sekojdnevno przenje. Tendzerinjata se napraveno od zelezo (nergjosuvacki celik) i se otporni na visoki temperaturi, so sjaen finish.

Sadovite za gotvenje na parea se napraveni od 100% platinski silikon. Gotvenjeto nad parea vo silikonski sad e spoj na tradicija i inovatinost. Dizajn star so vekovi zbogaten so prednostite na modernite materijali za pozdravo, poprakticno, higiensko gotvenje.

Showing 1–12 of 70 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Bread maker-сад за печење

1,890.00 ден
Сад за подготвување на леб во домашни услови, изработен од 100% платинест силикон, кој е BPA Free. Едноставно, со овој

Burger bread – 4 модли за сендвичи

690.00 ден
Силиконска модла со одлична форма за хамбургери. Вклучува 4 модли, рецепти за леб за сендвичи и трикови за декорација на

Chinese wok – тава

5,200.00 ден
  • Материјал: алуминиум
  • Одржување: се препорачува рачно миење
  • Дијаметар: 32 цм

Chistera basil-длабока тава за готвење 28см

17,800.00 ден
Мултифункционалната тава за готвење има специјално дизајниран капак со тн Chistera Drop структура. Овозможува храната целосно да омекне и не

Chistera blue-длабока тава за готвење 28см

17,800.00 ден
Мултифункционалната тава за готвење има специјално дизајниран капак со тн Chistera Drop структура. Овозможува храната целосно да омекне и не

Cocotte basil-длабока тава за готвење (round 22см)

13,990.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte basil-длабока тава за готвење (round 24см)

16,604.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte cinnamon-дл. тава за готвење (oval 29см)

19,000.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (oval 23см)

11,395.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (oval 31см)

19,238.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (round 20см)

10,553.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,

Cocotte-длабока тава за готвење (round 24см)

14,433.00 ден
9 пати поефикасна од конкурентните производи со 10% повеќе влажност при готвењето за неверојатно вкусни оброци. Длабока тава за готвење,