Освежете ја вашта трпеза со богата салата во нашите едноставни, но луксузни садови за салата. Импресионирајте ги вашите гости со уникатните облици. Садовите се создадени да ја следат модата и дизајнот и да ги пресретнат барањата на потрошувачите и да направат понуда за помеки и полесно координирани амбиенти. Нудиме голема серија на обоени и транспарентни садови со различна големина и облик. Деликатната транспарентност, фините слоеви и неодоливите нијанси кои се прелеваат ги прават овие производи доста карактеристични. Употребете ги за послужување на храната и разубавување на Вашата трпеза. Нашите садови за салата имаат извонредна издржливост и стабилност. Сето тоа придонесува за еден перфектен емоционален бленд на естетика и функционалност.

 

Osvezete ja vasata trpeza so bogata salata vo nasite ednostavni, no luksuzni sadovi za salata. Impresionirajte gi vasite gosti so unikatnite oblici. Sadovite se sozdadeni da ja sledat modata i dizajnot i da gi presretnat baranjata na potrosuvacite i da napravat ponuda za pomeki i polesno koordinirani ambienti. Nudime golema serija na oboeni i transparentni sadovi so razlicna golemina i oblik. Delikatnata transparentnost, finite sloevi i neodolivite nijansi koi se prelevaat gi pravat ovie proizvodi dosta karakteristicni. Upotrebete gi za poslzuvanje na hranata i razubavuvanje na vasata trpeza. Nasite sadovi za salata imaat izvonredna izdrzlivost i stabilnost. Seto toa pridonesuva za eden perfekten emocionalen blend na estetika i funkcionalnost.

Showing 1–12 of 18 results

Show sidebar
Beige
Бела
Close

Alabastro – длабок сад за салата

890.00 ден
  • Материјал: полу транспарентно стакло
  • Димензии: 220/110/220 mm
Beige
Бела
Close

Alabastro – сад за салати

1,190.00 ден
  • Материјал: полу транспарентно стакло
  • Димензии: 280/90/280 mm
Beige
Бела
Close

Alabastro – сад за сервирање

870.00 ден2,190.00 ден
Садот за сервирање Alabastro е изработен од полу транспарентно стакло, во две различни варијанти: бела или беж. Истовремено, белиот сад
-50%
Close

Ginoo – сад за салата

4,890.00 ден 2,445.00 ден
  • Материјал: полиран, нерѓосувачки метал
  • Димензии: Ø 26 cm x 11 (h) cm
Sold out
Зелена
Розева
Close

Glam – Двобоен сад 20цм

850.00 ден
Glam – Двобоен сад 20 цм Glam е создаден да ја следи модата и дизајнот и да ги пресретне барањата
Sold out
Зелена
Розева
Close

Glam – Двобоен сад 25 цм

1,090.00 ден
Glam – Двобоен сад 25 цм Glam е создаден да ја следи модата и дизајнот и да ги пресретне барањата
Sold out
Зелена
Розева
Close

Glam – Двобоен сад 30 цм

1,495.00 ден
Glam – Двобоен сад 30 цм Glam е создаден да ја следи модата и дизајнот и да ги пресретне барањата
Бела
Крем
Сива
Close

GRACE – голем сад

1,390.00 ден
GRACE Серија на обоени и транспарентни садови со разчична големина и облик. Дизајнирано од Pio&Tito Toso. Сјајниот бел материјал на
Sold out
Сива
Сина
Close

GRACE – мал сад

996.00 ден
GRACE Ø12 bowl Серија на обоени и транспарентни садови со разчична големина и облик. Дизајнирано од Pio&Tito Toso. Сјајниот бел
Песок
Транспарентна
Close

Grace – сад (Ø 30)

1,590.00 ден
Серија на обоени и транспарентни садови со различна големина и облик. Дизајнирано од Pio&Tito Toso. Сјајниот бел материјал на внатрешноста
Песок
Сива
Транспарентна
Црвена
Close

Grace-повеќенаменски сад

2,390.00 ден
Повеќенаменски сад во комбинација на две бои, кој целосно ги интегрира квалитетот и работните техники типични за Grace: алтернација на
Sold out
Зелена
Портокалова
Транспарентна
Црвена
Close

Happy Hour-повеќенаменски сад

490.00 ден
Пластичен сад со капацитет од 2500 ml, чии класични и линеарни форми го праваат соодветен за повеќенаменска употреба. Садот има