Олеснете си го готвењето и заштедете простор во вашата кујна со нашите сечилапогодни за почетници и за професионалнци и практични за употреба. Сечилата се изработени по специјална формула на метал кој содржи карбон и хром. Сечилата и делот од сечилото кој завршува во рачката се направени од едно парче метал низ специјален ice hardening процес. Тоа ги прави многу остри , екстремно издржливи и отпорни на корозија. Има ергономска рачка, многу практична за употреба. Сетови од неколку сечила се специјално дизајнирани со цел да се подобри хигената и намали нередот во кујната за време на работата. Секој нож има различна боја на рачката и интегрирана алатка-одмор. Со тоа ножот секогаш може да стои подигнат и да не се допира до работната површина. Тие се достапни и поединечно и како сет во комплет со заштитна футрола за складирање на самите ножеви.

 

Olesnete si go gotvenjeto i zashtedete prostor vo vasata kujna so nasite secila, pogodni za pochetnici i za profesionalci i praktichni za upotreba. Secilata se izraboteni po specijalna formula na metal koj sodrzi karbon i hrom. Secilata i delot od seciloto koj zavrsuva vo rackata se napraveni od edno parce metal niz specijalen ice hardening proces. Toa gi pravi mnogu ostri, ekstremno izdrzlivi i otporni na korozija. Ima ergonomska racka, mnogu prakticna za upotreba. Setovi od nekolku secila se specijano dizajnirani so cel da se podobri higienata i namali neredeot vo kujnata za vreme na rabotata. Sekoj noz ima razlicna boja na rackata i integrirana alatka-odmor. So toa nozot sekogash moze da stoi podignat i da ne se dopira do rabotnata povrsina. Tie se dostapni i poedinecno i kako set vo komplet so zastitna futrola za skladiranje na samite nozevi.

Showing 1–12 of 102 results

Show sidebar
Close

Apple corer – алатка за чистење јаболки

229.00 ден
  • Материјал: нерѓосувачки челик
  • Одржување: се препорачува рачно миење
  • Димензии: 24,5 x 2,5 x 2,5 цм
Close

Berghoff – сет од 6 ножеви

1,890.00 ден
  • Материјали: нерѓосувачки челик (x30Cr13)
  • Одржување: се мие рачно

Boning knife PROFESSIONAL-нож

4,990.00 ден
Специјален нож за отстранување на коски или жили од месо со тенко сечило и должина од 14см. Ножевите од колекцијата

Bread knife TWIN-нож

3,624.00 ден
Специјален нож за сечење различни видови на леб благодарение на назабеното сечило. Безпрекорно и лесно ги сече крцкавите и меките
Sold out
Close

Ceramic sharpening-алатка за острење ножеви

6,700.00 ден
Алатка за лесно и брзо острење на ножеви и ножички. Керамичкиот метал од кој е направена алатката, нежно ги остри

Chef’s knife PROFESSIONAL-нож 16см

6,227.00 ден
Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило од 16см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи е неопходна

Chef’s knife PROFESSIONAL-нож 23см

7,711.00 ден
Производител: Zwilling Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило од 23см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи

Chef’s knife TWIN-нож

4,275.00 ден
Специјално дизајниран нож за готвачи со сечило долго 20см, високо квалитетен финиш и модерен дизајн. Ножот за готвачи е неопходна
Sold out
Close

Chef’s knife ZWILLING Pro-нож

6,977.00 ден
Традиционалниот готварски нож од колекцијата ZWILLING® Pro е идеален за чистење и сецкање зеленчук, зачини и месо. Ножот е релативно
Close

Chef’s knife ZWILLING Pro-нож 26см

9,190.00 ден
Готварскиот нож од колекцијата ZWILLING® Pro има многу намени и сече многу прецизно. Високото ниво на квалитет е постигнато со
Sold out
Close

Chin. chefs knife-сатар

4,981.00 ден
Овој сатар е специјално изработен за подготовка на Ориентални специјалитети но и оброци од Западната кујна. Има сечило од 20см

Chinese chopper TWIN-сатар

5,237.00 ден
Практичен, сенаменски TWIN® Pollux сатар со должина на сечило од 15см кој сече без напор месо, ребра и други слични