На секој дом му е потребен софистициран елегантен впечаток за прослави на отворено или елегантни средби. Тоа ви го овозможуваме ние со нашите вазни од бредновите LSA International, Bovictus и Philippi. Направени со рачна изработка на стакло, се совршен додаток во секој дом. Чистиот дизајн и невообичаената форма се главни карактеристики на вазните.  Голем дел од вазните се направени со специјална техника на изработка, рачно фарбана, со бисерен сјај. За да ги задоволиме сите вкусови, дел од вазните се од нерѓосувачки метал, полиран со ефект на рефлексија. Нашиот асортиман нуди и вазни со класична, едноставна форма, која е идеална за било која локација. Достапни се во повеќе бои и димензии, кои совршено го надополнуваат вашиот дом. Секоја од вазите е убаво спакувана и идеална за подарок, за да ги изненадите вашите блиски.

Na sekoj dom mu e potreben sofisticiran eleganten vpechatok za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi. Toa vi gi ovozmozhuvame nie so nasite vazni od brednovite LSA International, Bovictus i Philippi. Napraveni so racna izrabotka na staklo, se sovrshen dodatok vo sekoj dom. Cistiot dizajn i nevoobichaenata forma se glavni karakteristki na vaznite. Golem del od vaznite se napraveni so specijalna tehnika na izrabotka, racno farbana, so biseren sjaj. Za da gi zadovolime site vkusovi, del od vaznite se od nergjosuvacki metal, poliran so efekt na refleksija. Nasiot asortiman nudi i vazni so klasicna, ednostavna forma, koja e idealna za bilo koja lokacija. Dostapni se povekje boi i dimenzii, koi sovrseno go nadopolnuvaat vasiot dom. Sekoja od vaznite e ubavo spakuvana i idealna za podarok, za da gi iznenadite vasite bliski.

Showing 1–12 of 67 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

A simple mess – вазна

1,990.00 ден3,950.00 ден
Декоративна вазна со скандинавски шмек, изработена од стакло, со бели кружни фигури на самиот дезен, кои всушност се неизбежен дел
Бела
Кафеава
Песок
Затвори

Alabastro – вазна/свеќник

1,290.00 ден
Атрактивен свеќник/вазна, кој има мултифункционална употреба, со една цел – пријатна, топла атмосфера и карактер во вашиот дом. Извонреден дизајн
Затвори

Aurora – вазна

1,190.00 ден1,890.00 ден
Вазната од колекцијата Aurora е специфична по уникатната рачна изработка и завршницата во златна боја. Со самиот изглед, креира чувство
-30%
Затвори

Balloon – вазна

1,364.00 ден2,490.00 ден
 • Материјал: челик обложен со прав
 • Димензии: S - 20cm L - 22cm
Бела
Песок
Сива
Црвена
Црна
Затвори

Beauty – вазна

1,790.00 ден3,490.00 ден
Вазната од колекцијата Beauty е изработена во песок боја или сива боја, полиран и сјаен финиш, а ја има во
Затвори

Bella – вазна

1,990.00 ден2,990.00 ден
 • Материјал: полиран, нерѓосувачки челик
 • Димензии: S = Ø 16 x 12 (h) cm (отвор 10.4 cm) L = Ø 21 x 15 (h) cm (отвор 13.5 cm)
Затвори

Circle – кружна вазна

6,990.00 ден
 • Материјал: стакло, полиран алумуниум
 • Димензии: Ø 33 цм

Cube – свеќник/вазна

490.00 ден
Создадете перфектна атмосфера во домот со овој повеќенаменски производ. Може да послужи како вазна и како свеќник. Има искулчително модерен
Затвори

Decade – вазна

4,860.00 ден6,990.00 ден
 • Материјал: стакло и хромиран алуминиум
 • Димензии: S - 30 цм L - 35 цм
-30%
Затвори

Donna – вазна

7,290.00 ден 5,103.00 ден
 • Материјал:  нерѓосувачки челик, полиран со ефект на рефлексија
 • Димензии: 40 x 6.5 x 16 цм
Затвори

Dot – вазна

3,590.00 ден5,890.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик, исполиран со ефекти на рефлексија
 • Димензии: 15 цм
Затвори

Esmeralda – вазна

2,390.00 ден4,240.00 ден
 • Материјал: стакло, со транспарентно/сатенски финиш
 • Димензии: S - Ø 13 x 16 (h) cm L - Ø 13 x 32 (h) cm