Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој прозвод има свои уникатни карактеристики. EasyStore се компактни и практични организери за во бања, поделен на неколку различни прегради, со различна форма, големина и длабочина. Како таков, организерите се совршени за складирање на мали предмети како ножички, потоа на четки, дезедоранси, бричалки, шминка и слично. Дизајнирани се така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат чиста и уредна површината, со значително олеснување додека го барате потребниот производ. Исто така имаат нелизгачка основа и одлично изгледаат на било кое место во бањата. Одличен додаток се и пешкирите кои се направени од 100% памук, во различни димензии и бои.

 

Cuvajte ja vasta banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionaerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj prozivod ima svoi unikatni karakteristiki. EasyStore se kompaktni i praticni organizeri za vo banja, podelen na nekolku razlicni pregradi, so razlicna forma, golema i dlabocina. Kako takov, organizerite se sovrseni za skladiranje na mali predmeti kako nozicki, potoa na cetki, dezedoransi, bricalki, sminka i slicno. Dizajnirani se taka sto ke zastedat prostor i kje ja odrzuvaat cista i uredna povrsinata, so znacitelno olesnuvanje dodeka go barate potrebniot proizvod. Isto taka imaat nelizgacka osnova i odlicno izgledaat na bilo koe mesto vo banjata. Odlicen dodatok se i peskirite koi se napraveni od 100% pamuk, vo razlicni dimenzii i boi.

Showing 1–12 of 75 results

Show sidebar
Бела
Крем
Сива
Црвена
Close

Casa-Корпа за веш

3,990.00 ден
Ninfea laundry holder- Корпа за нечисти алишта Корпата има хармонична смирувачка линија која ќе се вклопи во секој ентериер. Со
Светло плава
Сива
Close

EasyStore – организер за во бања

1,290.00 ден
EasyStrore е компактен и практичен организер за во бања, поделен на неколку различни прегради, со различна форма, големина и длабочина.
Светло плава
Сива
Close

EasyStore-сад за четки и пасти за заби

690.00 ден
Во овој сад, чувајте ги и одржувајте ги уредно вашите четки и пасти за заби. Садот е поделен на три
Светло плава
Сива
Close

EasyStore-сад за четки и пасти за заби (голем)

1,190.00 ден
Во овој сад, чувајте ги и одржувајте ги уредно вашите четки и пасти за заби. Садот е поделен на шест
Светло плава
Сива
Close

Flex – четка за вц шолја

1,390.00 ден
Четката за вц шолја е одлична за уредност и хигиена во тоалетот. Се карактеризира со флексибилна D-форма на главен дел
Светло плава
Сива
Close

Flex Plus – четка за вц шолја

1,690.00 ден
Четката за вц шолја е одлична за уредност и хигиена во тоалетот. Се карактеризира со флексибилна D-форма на главен дел
-50%
Close

Galzone – корпа за во бања (мала)

1,390.00 ден 695.00 ден
Корпа за во бања изработена од плута, во натур финиш. Димензија: H 15,0cm – L 20,0cm – W 20,0cm.
-50%
Close

Galzone – корпа за во бања (средна)

1,990.00 ден 995.00 ден
Корпа за во бања изработена од плута, во натур финиш. Димензија: H 20,0cm – L 25,0cm – W 25,0cm.
Бела
Песок
Петролеј
Сива
Close

Galzone – Пешкир за бришење (л=100цм)

549.00 ден
Крпа за бришење изработена од 100% памук. Димензии: L=100cm W=50cm
Бела
Песок
Петрол зелена
Сива
Тиркиз
Црна
Close

Galzone – четка за вц шолја

1,190.00 ден
Четка за вц шолја мека на допир и челик 18/0. Димензија: D 10,5cm – H 33,0cm
Close

Galzone-завеса за во бања (петролеј)

1,190.00 ден
материјал: полиестер димензии: H 200,0cm- W 180,0cm
Песок
Петрол зелена
Петролеј
Тиркиз
Црна
Close

Galzone-Корпа за ѓубре

1,190.00 ден
Метална корпа за отпадоци. Димензии: D=17cm H=26,5cm; 3l