Во секој период од годината, домашно направен сладолед во модли е одлична можност за освежување. На уживањето на домашно подготвениот сладолед му нема крај. Искомбинирајте ги состојките кои
ви се омилени, ставете ги во модлата, замрзнете и добивате здрав и природен сладолед. Различните дизајни на модли за сладолед овозможуваат да направите повеќе верзии на сладолед. Сладоледот е едно од ретките јадења кои секогаш знаат да изнудат насмевка на лицата на оние кои го консумираат. Секоја модла за сладолед има капак кој нуди можност полесно да го извадите сладоледот кога ќе биде готов. Модлите може да ги миете во машина за садови и сите се изработени од 100% платинест силикон и се BPA Free.

Vo sekoj period od godinata, domashno napraven sladoled vo modli e odlichna mozhnost za osvezhuvanje. Na uzhivanjeto vo domashno podgotveniot sladoled mu nema kraj. Iskombinirajte gi sostojkite koi vi se omileni, stavete gi vo modlata, zamrznete I dobivate zdrav I priroden sladoled. Razlichnite dizajni na modli za sladoled ovozmozhuvaat da napravite povekje verzii na sladoled. Sladoledot e edno od retkite jadenja koi sekogash znaat da iznunat nasmevka na licata na onie koi go konsumiraat. Sekoja modal za sladoled ima kapak koj nudi mozhnost za polesno da go izvadite sladoledot koga kje bide gotov. Modlite mozhe da gi miete vo mashina za sladoled I site se izraboteni od 100% platinest silicon I se BPA Free.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-20%
Затвори

Cactus ice – сет од 4 модли за сладолед

990.00 ден 792.00 ден
Сет од 4 модли во форма на кактус за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Идеални и забавни за

Dimple – лажичка за сладолед

749.00 ден
  • Безбедно за користење, BPA Free
-20%
Жолта
Зелена
Портокалова
Црвена
Затвори

Ice Pop Mold – модла за сладолед

290.00 ден 232.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,

Stackable popsicles-модлa за сладолед

290.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак и се складира една врз друга
-20%
Затвори

Strawberry popsicle molds – сет 4 модли за сладолед

990.00 ден 792.00 ден
Сет од 4 модли во форма на јагода за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Идеални и забавни за

Tropical Fruit – модла за сладолед, јагода

290.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,

Tropical Fruit – модла за сладолед, кактус

290.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,
-20%
Затвори

Tropical Fruit – модла за сладолед, лубеница

290.00 ден 232.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,

Модла за сладолед (twister)

290.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,
-20%
Затвори

Модла за сладолед (ананас)

290.00 ден 232.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,

Модла за сладолед (за замрзнато овошје)

290.00 ден
Натерајте ги вашите деца да консумираат овошје на забавен начин, кој едноставно ќе го обожаваат! Модлата е многу лесен начин
-20%
Затвори

Модла за сладолед (молив)

290.00 ден 232.00 ден
Модлa за подготовка на домашен, здрав и природен сладолед. Секоја модла има свој капак, се мие во машина за садови,