Showing all 12 results

Show sidebar

Aperto – 5 во 1 отворач на капачиња

590.00 ден
5 во 1 отворач на капачиња од шишиња, конзерви и слично, вклучувајќи ги и капачињата од теглите кои се на

BarWise – компактен отворач на тапи

2,990.00 ден
 • Димензии: H12.7 x W5.7 x D7 cm
 • Се мие рачно.

BarWise – сет од 2 затворачи за шишиња

890.00 ден 690.00 ден
 • Димензии: H21.6 x W10 x D2.6 cm
 • Се мие и суши рачно.

BarWise™-сет за отварање шишиња

1,490.00 ден
 • Димензии: BarWise™ Corkscrew - 6.4 x  3 x  13.7cm Magnetic Bottle Opener - 3.1 x 3.1 x 12.5cm
 • Одржување: BarWise™ Corkscrew - рачно чистење со крпа Magnetic Bottle Opener - во машина за садови

BarWise-отворач за тапи

1,190.00 ден
 • Димензии: 6.4 x 3 x 13.7cm
 • Одржување: рачно чистење со крпа

Bottle opener – отварач за тапи

199.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 16 x 4 x 1 цм

Cameri – отворач за вино

1,190.00 ден
Отворач за вино изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, со чија помош ќе ги отстраните дури и цврстите плути на шишето

Can Do Plus-отварач за конзерви

1,290.00 ден
 • Димензии: 6 x 18 x 5 cm
 • Одржување: се чисти со влажна крпа

Ora – отварач за вино

2,190.00 ден
Отворачот за вино Ora е направен од цинкови легури и нерѓосувачки метал како секундарен материјал. Истиот е исклучително функционален и

Sparky – затворач за шише

590.00 ден
Затворач за шише со вино, кој брзо, лесно и што е најважно херметички го затвора шишето, така што комплетно ќе

Додаток за шише со автоматско отворање/затворање

390.00 ден
Додаток за шише, кој одговара на секое шише кое има внатрешен отвор со дијаметар од 15 mm до 20 mm,

Професионален сет за вино (9 парчиња)

4,800.00 ден
Професионалниот вински сет се состои од 9 парчиња, вклучувајќи отварачи на тапи и генерално на шишето во разни форми, термометар,