Нега на кожа е ритуал кој секојдневно треба да се практикува. Така ќе ја направите кожата независна од било каков вид на шминки.

Секојдневната хидратација на кожата Ви ја овозможуваме преку Aria џебниот дифузер. Aria користи ултразвук и ултрасоничка моќ, која ги распрскува микро честичките од активните состојки. Ја храни и хидрира кожата, впивајќи ги многу побрзо и поефикасно.

Aria може да се комбинира со Face Mist, хидрантната козметика, за подобри резултати. Face Mist може да се користи на лице и тело и е со антиалергиски состав. Face Mist е во 2 варијанти: Алое Вера и Роза – растенија добро познати по нивните антиоксидантски својства.

Nega na kozha e ritual koj sekojdnevno treba da se praktikuva. Taka kje ja napravite kozhata nezavisna od bilo kakov vid na shminki.

Sekojdnevnata hidratacija na kozhata Vi ja ovozmozhuvame preku Aria dzebniot difuzer. Aria koristi ultrazvuk I ultrasonichka mokj, koja gi rasprskuva mikro chestichkite od aktivnite sostojki. Ja hrani I hidrira kozhata, vpivajkji gi mnogu pobrzo I poefikasno.

Aria mozhe da se kombinira so Face Mist, hidrantnata kozmetika, za podobri rezultati. Face mist mozhe d ase koristi na lice I telo I e so antialergiski sostav Face mist e vo 2 varijanti: Aloe Vera I Roza – rastenija dobro poznati po nivnite antioksidantski svojstva.

Showing 1–12 of 27 results

Show sidebar

Sodahl бањарка – ултра удобна и мека

3.146 ден

Viva Compact cosmetic organiser with drawer – организер со фиока

1.190 ден

Viva Compact – организер за козметика со фиока

1.790 ден

Viva Large cosmetic organiser with removable mirror – организер со огледало

3.490 ден

Viva Tiered cosmetic- организер за козметички производи

999 ден

ZWB Classic Inox – алатка за кутикули

3.290 ден

ZWB Classic Inox – алатка за нокти

3.390 ден

ZWB Classic Inox – ножички за кутикули

1.990 ден

ZWB Classic Inox – ножички за нокти

1.990 ден

ZWB Classic Inox – ноктарка (65мм)

990 ден

ZWB Classic Inox – ноктарка (75мм)

599 ден

ZWB Classic Inox – сет алатки за нокти

1.490 ден