Изберете од широкиот асортиман на луксузни фотелји од брендовите Grupolivo и Kastel.  Ви овозможуваме еволуција на класичниот дизајн и совршено вклопување во современите канцелариски простории. Сите од нив рефлектираат елеганција, комфор и рафинирана персоналност во просторот. Што се однесува до финишот, истата може да биде во четири категории на штоф (А, B, C или D) и три категории на кожа (Е, F или G). Во однос на механизмите, столицата може да биде изработена во три типови на механизми.

 

Izberete od sirokiot asortiman na luksuzni fotelji od brendovite Grupolivo i Kastel. Vi ovozmozuvame evolucija na klasicniot dizajn i sovrseno vklopuvanje vo sovremenite kancelariski prostorii. Site od niv reflektiraat elegancija, komfor i rafinirana personalnost vo prostorot. Sto se odnesuva do finisot, istata moze da bide vo cetiri kategorii na stof (A, B, C ili D) i tri kategorii na kozha (E, F ili G). Vo odnos na mehaniznite, stolicata moze da bide izrabotena vo tri tipovi na mehanizmi.

Showing 1–12 of 19 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alfa

26,198.00 ден61,685.00 ден
Канцелариската фотелја Alfa претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Хромираните и алуминиумски елементи
Затвори

Bridge

23,295.00 ден72,497.00 ден
Канцелариската фотелја Bridge претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Ја има во три
Затвори

Cinquanta

50,581.00 ден121,845.00 ден
Канцелариската фотелја Cinquanta е елегантна, но не упадлива; извонредна, но не агресивна. Истата е внимателно изработена така што е шиена
Placeholder
Затвори

Kamelia

42,816.00 ден75,473.00 ден
Канцелариската фотелја Kamelia може да се биде во три висини во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска.
Placeholder
Затвори

Kimera

46,445.00 ден84,907.00 ден
Канцелариската фотелја Kimera може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска. Што се однесува до финишот,
Placeholder
Затвори

King

34,108.00 ден68,942.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока (во две различни висини кои може да
Затвори

Kiria

41,365.00 ден103,412.00 ден
Канцелариската фотелја Kiria се карактеризира со рафиниран дизајн, нежни форми и големо визуелно влијание. Одлична изработка, квалтетни материјали и префинетост
Placeholder
Затвори

Klassic

24,674.00 ден70,393.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска (без раконаслони). Цените кои
Затвори

Klivia

60,959.00 ден95,067.00 ден
Канцелариската фотелја Klivia може да се биде во две димензии во однос на наслонот за грб: висока и ниска, кои може да ги погледнете во
Затвори

Kompasso

35,559.00 ден70,393.00 ден
Канцелариската фотелја King може да се биде во три димензии во однос на наслонот за грб: висока (во две различни висини кои може да
Placeholder
Затвори

Kosmo Mesh

37,011.00 ден63,862.00 ден
Канцелариската фотелја Kosmo Mesh може да се биде во две големини во однос на наслонот за грб: висока и средна. НАПОМЕНА: Цените кои се
Placeholder
Затвори

Kosmo Plus

42,816.00 ден72,570.00 ден
Канцелариската фотелја Kosmo Plus може да се биде во две големини во однос на наслонот за грб: висока и средна. НАПОМЕНА: Цените кои се