Изберете од широкиот асортиман на оперативни фотелји од брендовите Grupolivo и Kastel. Изработени со помош на авангардна технологија овозможуваат удобност и најпрецизна ергономија. Сите од нив овозможуваат голема вредност, по пристапни цени, задржувајќи ја неоспорната ергономија и комфорот во целина. Што се однесува до финишот, фотелјата со мрежа на наслонот за грб може да биде во четири категории на штоф (А, B, C или D) и две категории на кожа (Е или G). Во однос на механизмите, столицата може да биде изработена во три типови на механизми.

Izberete od sirokiot asortiman na operativni fotelji od brendovite Grupolivo i Kastel. Izraboteni so pomos na avangardna tehnologija ovozmozuvaat golema vrednost, po pristapni ceni, zadrzuvajkji ja neospornata ergonomija i komforot vo celina. Sto se odnesuva vo finisot, foteljata so mreza na naslonot za grb, moze da bide vo cetiri kategorii na stof (A, B, C ili D) i dve kategorii na koza (E ili G). Vo odnos na mehanizmite, stolicata moze da bide izrabotena vo tri tipovi na mehanizmi.

Showing 1–12 of 20 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Click

14,732.00 ден21,626.00 ден
Канцелариската фотелја Click е изработена со помош на авангардна технологија која овозможува удобност и најпрецизна ергономија. Ја има во две
Затвори

Elegance

9,579.00 ден13,353.00 ден
Канцелариската фотелја Elegance е изработена со цел да понуди голема вредност, по пристапни цени, задржувајќи ја неоспорната ергономија и комфорот
Затвори

Evo

27,504.00 ден40,494.00 ден
Канцелариската фотелја Evo е препознатлива по напредните технички и естетски карактеристики. Покрај тоа што ја има во два модели: со
Затвори

Gamma

11,103.00 ден21,263.00 ден
Канцелариската фотелја Gamma има едноставен, но сепак посебен дизајн кој придонесува за квалитет и елегантен изглед. Нејзината структура може да
Затвори

Joy

33,237.00 ден50,364.00 ден
Канцелариската фотелја Joy е елегантна, транспарентна и уникатна дури и покрај својата едноставност. Фотелјата на еден дискретен начин го дава
Затвори

Karma Mesh

31,205.00 ден43,542.00 ден
Канцелариската фотелја Karma Mesh е изработена од мрежаст дел на наслонот за грб, со тапацирано седиште. Дополнително, постои можност да
Затвори

Kind

21,263.00 ден33,672.00 ден
Канцелариската фотелја Kind е препознатлива по напредните технички и естетски карактеристики, па така ја има во разни варијанти во однос
Konica
Затвори

Konica Mesh

30,479.00 ден44,993.00 ден
Канцелариската фотелја Konica Mesh се карактеризира со прилагодлива висина на наслонот за грб, која може да варира помеѓу 102-144 cm.
Затвори

Kontat

27,577.00 ден51,525.00 ден
Канцелариската фотелја Kontat има две големини врз основа на наслонот за грб: висока и ниска, кои може да ги погледнете
Затвори

Konvert

27,577.00 ден48,259.00 ден
Канцелариската фотелја Konvert се карактеризира со две димензии на наслонот: висок и ниска, кои можете да ги погледнете погоре, во
Korium
Затвори

Korium Mesh

25,762.00 ден43,905.00 ден
Канцелариската фотелја Korium Mesh се карактеризира со две висини во однос на наслонот, кои може да ги погледнете погоре во
Затвори

Korium Plus

31,205.00 ден55,879.00 ден
Канцелариската фотелја Korium Plus има тапациран наслон и се карактеризира со две висини во однос на наслонот за грб, кои