Showing all 6 results

Show sidebar
Close

Konfort

15,239.00 ден
Цената подолу е за столица со gaslift механизам, тапацирана со материјал во Cat. A-B без раконаслони Опис на стол Цена
Konica
Close

Konica

27,577.00 ден
Повеќе информации овде Цената се движи од 27577ден. до 47897ден. во зависност од бојата на рамка и мрежа за наслон,
Close

Kontat

31,931.00 ден
Цената се движи од 26851ден. до 55153ден. во зависност од наслон, начин на подесување на раконаслон и материјал за тапацирање.
Close

Konvert

35,559.00 ден
Цената се движи од 25400ден. до 49348ден. во зависност од наслон, начин на подесување на раконаслон и материјал за тапацирање.
Korium
Close

Korium

26,851.00 ден
Повеќе информации овде Цената се движи од 26851ден. до 42816ден. во зависност од боја на рамка за наслон, категорија на
Close

Korium Plus

34,108.00 ден
Цената подолу е за столица со gaslift механизам, тапацирана со материјал во Cat. A-B. Повеќе информации овде Цената се движи