Showing 1–12 of 39 results

Show sidebar
Close

Abaco

Kabrio
Close

Kabrio

31,931.00 ден
Цената без раконаслон се движи од 31931ден. до 40639ден. во зависност од материјалот за тапацирање. Цената подолу е за столицата
Kaleido
Close

Kaleido

235,127.00 ден
Цената подолу е за столицата во категориа A – B со димензии 360 см.
Kaleidos
Close

Kaleidos

Kalypso
Close

Kalypso

77,650.00 ден
Цената за фотеља се движи од 77650ден. до 121192ден. во зависност од материјалот за тапацирање. Цената за двосед се движи
Kameo
Close

Kameo

24,674.00 ден
Цената се движи од 24674ден. до 39188ден. во зависност од материјалот за база и за тапацирање. Цената подолу е за
Kampus pozzetto
Close

Kampus pozzetto

35,559.00 ден
Цената подолу е за столицата во категориа A – B.
Kasual
Close

Kasual

31,205.00 ден
Цената се движи од 31205ден. до 47896ден. во зависност од материјал за тапацирање. Цената подолу е за столицата во категориа
Close

Kayak

47,896.00 ден
Цената се движи од 37.011 ден. до 84.181 ден. во зависност од наслон, база и материјал за тапацирање. Цената подолу
Close

Kayak quadri

52,976.00 ден
Цената се движи од 42.091 ден. до 89.261 ден. во зависност од наслон, база и материјал за тапацирање. Цената подолу
Close

Kendo

93,615.00 ден
Kendo е линија на фотелји и софи со две седишта наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци,
Close

Kimera meeting

53,702.00 ден
Цената се движи од 44268ден. до 80553ден. во зависност од наслон, материјал за база и материјал за тапацирање. Цената подолу