Showing all 4 results

Show sidebar
Kalea
Close

Kalea

7,257.00 ден
Цената се движи од 7257ден. до 21771ден. во зависност од базата, раконаслонот и материјалот за изработка на седиштето. Повеќе информации
Close

Kicca

Цена за елемент со должина 127cm (две седишта) со полипропиленнски седишта и алуминиумска база е 18505ден., со полирана алиминиумска база
Kicca
Close

Kicca

11,611.00 ден
Цената се движи од 11611ден. до 25400ден. во зависност од базата и материјалот за седиште. Повеќе информации овде
Krizia
Close

Krizia

10,886.00 ден
Цената се движи од 10886ден. до 27577ден. во зависност од базата и материјалот за седиште. Повеќе информации овде