Голем избор на столици за холови и чекални. Достапни во повеќе варијанти, бои и форми. Фотелјите и двоседите се тапацирани во штоф или кожа. Сите од нив се наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и холови. Можете да изберете помеѓу три бренда: DVO, Grupolivo и Kastel. Овие столици рефлектираат елеганција, комфор и рафинирана персоналност во просторот.

 

Golem izbor na stolici za holovi i cekalni. Dostapni vo povekje varijanti, boi i formi. Foteljite i dvosedite se tapacirani vo stof ili koza. Site od niv se nameneti specijalno za delovni objekti, kako i sali za sostanoci, cekalni i holovi. Mozete da izberete pomegju tri brenda: DVO, Grupolivo i Kastel. Ovie stolici reflektiraat elegancija, komfor i rafinirana personalnost vo prostorot.

Showing 1–36 of 57 results

Show sidebar
Close

Abaco

Close

Atrium

49,856.00 ден105,154.00 ден
Atrium е фотелја која може да биде тапацирана во штоф или кожа. Има комплетно тапацирана структура. Совршено ќе му прилега
Close

Class

9,071.00 ден18,288.00 ден
Столицата Class е модерна столица, која е специфична по атрактивната хромирана рамка. Моделот може да биде и со раконаслони, кои
Close

Domino

33,890.00 ден130,989.00 ден
Domino е колекција која содржи фотелја и софи, тапацирани во штоф или кожа. Сите модели имаат хромирани ногарки. Совршено ќе
Close

Domus

55,589.00 ден157,477.00 ден
Domus е колекција која содржи фотелја и двосед, тапацирани во штоф или кожа. И двата модели имаат лакирани метални ногарки
Close

Fred

37,228.00 ден107,694.00 ден
Fred е колекција која содржи фотелја и двосед, тапацирани во штоф или кожа. И двата модели имаат метални, хромирани ногарки.
Close

Inca

23,440.00 ден54,282.00 ден
Столицата Inca има тапацирана школка која е поставена на различни рамки. Погодна е за чекални, канцеларии, холови и слично. Моделите
Close

Kabrio

33,382.00 ден42,091.00 ден
Столицата Kabrio е специфична по својата релативно тенка форма, но исклучителна удобност. Има алуминиумски обоени ногарки. Препознатлива е по флексибилниот
Во две бои
Во една боја
Close

Kalea

7,765.00 ден20,755.00 ден
Столицата Kalea е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени
Kaleido
Во две бои
Во една боја
Close

Kaleido

55,153.00 ден148,769.00 ден
Kaleido е модуларно седиште кое е специфично по тоа што може да биде комбинирано со различните димензии и варијанти, создавајќи
Close

Kalima

8,418.00 ден11,393.00 ден
Столицата Kalima може да биде изработена од полипропилен (пластика) во 6 различни бои. Меѓутоа, седиштето може да биде и тапацирано
Close

Kalla

21,771.00 ден42,816.00 ден
Столицата Kalla е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Имено, моделите можат да бидат изработени
Close

Kameo

26,851.00 ден43,542.00 ден
Столицата Kameo е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различно варијанти. Имено, моделите можат да бидат
Во две бои
Во една боја
Close

Kayak

47,896.00 ден82,730.00 ден
Столицата Kayak е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да бидат со
Во две бои
Во една боја
Close

Kayak Quadri

52,976.00 ден87,810.00 ден
Столицата Kayak Quadri е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да биде
Close

Kelly

24,674.00 ден37,736.00 ден
Столицата Kelly е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Имено, моделите можат да бидат изработени
Во две бои
Во една боја
Close

Kendo

71,844.00 ден201,019.00 ден
Kendo е линија на фотелји и двоседи наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и холови.
Close

Kicca

7,765.00 ден25,472.00 ден
Столицата Kicca е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени
Close

Kimbox

14,514.00 ден18,143.00 ден
Столицата Kimbox е специфична по тоа што е изработена од дабово дрво, во натур финиш, со хромирани ногарки. Mоже да
Close

Kimera

52,250.00 ден86,358.00 ден
Столицата Kimera е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да биде со
Во две бои
Во една боја
Close

Klasse

52,976.00 ден152,397.00 ден
Klasse е линија на фотелја, двосед или тросед, наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и
Close

Klic

17,780.00 ден22,134.00 ден
Столицата Klic е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени
Close

Klipp

31,931.00 ден58,056.00 ден
Столицата Klipp е специфична по тоа што може да биде изработена во две различни варијанти: со фиксни раконаслони или со
Во две бои
Во една боја
Close

Koccola

39,188.00 ден65,313.00 ден
Столицата Koccola Plus е специфична по тоа што во однос на изработката може да биде во две варијанти: со една
Во две бои
Во една боја
Close

Koccola Plus

47,896.00 ден85,633.00 ден
Столицата Koccola Plus е специфична по тоа што во однос на изработката може да биде во две варијанти: со една
Close

Komodo

65,313.00 ден171,991.00 ден
Komodo е линија на фотелја, двосед или тросед, наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и
Close

Konca

24,311.00 ден33,745.00 ден
Столицата Konca е изработена од тапацирано седиште со мрежа на наслонот за грб и метална санка. Техничките карактеристики на истата
Close

Kondor

52,976.00 ден105,952.00 ден
Kondor е модуларно седиште кое е специфично по тоа што може да биде комбинирано со различните димензии, создавајќи композиција. Mоже
Во две бои
Во една боја
Close

Kontex

69,667.00 ден189,408.00 ден
Kontex е фотелја и софа-двосед кои се произведуваат во неколку различни модели, кои генерално имаат висок наслон или се без
Close

Koppa

51,525.00 ден71,844.00 ден
Столицата Koppa е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Во однос на изработката може
Close

Korall

64,587.00 ден177,797.00 ден
Korall е линија на фотелја, двосед или тросед, наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и
Kosa
Во две бои
Во една боја
Close

Kosa

27,577.00 ден55,879.00 ден
Столицата Kosa е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Моделот може да биде со штепуван
Close

Kribio

26,851.00 ден45,719.00 ден
Столицата Kribio е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Имено, моделите можат да бидат
Kristall
Close

Kristall

62,410.00 ден190,133.00 ден
Kristall е линија на фотелја, двосед или тросед, наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и
Во две бои
Во една боја
Close

Kriteria

59,507.00 ден108,129.00 ден
Столицата Kriteria е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да биде со
Close

Krizia

11,176.00 ден30,334.00 ден
Столицата Krizia е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени