Нашиот асортиман на стакло и стаклени производи опфаќа декантери и садови за послужување. Направени се од рачна изработкаИмпресивно елегантен производ за сервирање колачи, бисквити и сл. Практичните садови за сервирање се одлични за служење ореви и маслинки со аперитиви или избор на фино чоколадо на крајот на вечерта. Природната тежина и квалитетот на рачната изработка се среќаваат во оваа луксузна збирка на стакло. Сеопфатна колекција на елементи класично дизајнирани од дувано стакло за да се задоволат сите ваши потреби и за служење и уживање во виното. Убаво спакуваните делови од колекциите се одличен подарок за свадба, годишнина или некоја друга пригода. Оставете впечаток со овие рачно изработени стаклени производи.  Импресионирајте ги вашите гости со уникатните облици и луксузниот изглед.

Nasiot asortiman na staklo i stakleni proizvodi opakja dekanteri i sadovi za posluzuvanje. Napraveni se od racna izrabotka. Impresivno elegantni proizvodi za serviranje kolaci, biskviti i sl. Prakticnite sadovi za serviranje se odlicni za sluzenje orevi i maslinki so aperitivi ili izbor na fino cokolado na krajot na vecerta. Prirodnata tezina i kvaitetot na racnata izrabotka se srekjavaat vo ovaa luksuzna zbirka na staklo. Seopfatna kolekcija na elementi klasicno dizajnirani od duvano staklo za da se zadovolat site vasi potrebi i za sluzenje i uzivanje vo vinoto. Ubavo spakuvanite delovi od kolekciite se odlicen podarok za svadba, godisnina ili nekoja druga prigoda. Ostavete vpecatok so ovie racno izraboteni stakleni proizvodi. Impresionirajte gi vasite gosti so unikatnite oblici i luksuzniot izgled.

Прикажувам 1–12 од 13 резултати

Show sidebar
Изберете опции
Затвори

Mirror – огледало

7.495 ден10.500 ден
Додади во кошничка
Затвори

Villa – огледало 170х55 см

12.990 ден
Додади во кошничка
Затвори

Villa – огледало 25х48 см

1.990 ден
Додади во кошничка
Затвори

Villa – огледало 90×30

4.790 ден
Додади во кошничка
Затвори

Villa – огледало, 34×40 cm

1.990 ден
-17%
Изберете опции
Затвори

Villa – огледало, црна боја

1.990 ден7.590 ден
Додади во кошничка
Затвори

Villa Collection – сет од 3 огледала

4.790 ден
-30%
Изберете опции
Затвори

Zone – ѕидно огледало

4.893 ден
Изберете опции
Затвори

Zone – Огледало

2.950 ден
Додади во кошничка
Затвори

Zone – Огледало со активација на светло на допир

5.900 ден
Додади во кошничка
Затвори

Zone Inu – огледало

1.590 ден
Додади во кошничка
Затвори

Zone Inu – огледало 8.6 х 5.3 см

899 ден