Имаме решение како најлесно да ги отворите омилените пијалоци. Отворачи и капачиња за шишиња кои создаваат нови правила во својата категорија.

Како одговор на конвенционалните отворачи на тапи, кои често се преголеми, стигнува BarWise компактниот отворач. Паметниот дизајн кој овозможува и преклопување, лесно и брзо ги отстранува тапите. Истиот поседува и двојни интегрирани ролери за сечење на фолијата. По употребата може да биде уредно преклопен и компактно складиран.

Незавршеното шише со вино може и понатаму да остане свежо, благодарение на сетот од 2 затворачи за шишиња. Нивниот механизам за заклучување создава безбедена и непропустлива заштита на виното, така што истото нема да се истури, ниту да изгуби од својот вкус и свежина. Уникатен е и самиот индикатор кој се наоѓа на затворачите, кој е светло обоен и ќе ви потврди кога шишето е 100% затворено. За нивно отворање, само завртете во спротивен правец и отстранете го затворачот.

Imame reshenjie kako najlesno da gi otvorite omilenite pijaloci. Otvorachi I kapachinja za shishinja koi sozdavaat novi pravila vo svojata kategorija.

Kako odgovor na konvencionalnite otvorachi na vino, koi chesto se pregolemi, stignuva BarWise kompaktniot otvorach. Mapetniot dizajn koj ovozmozhuva I preklopuvanje, lesno I brzo gi otstanuva tapite. Istiot poseduva I dvojni integrirani roleri za sechenje na folijata. Po upotrebata mozhe da bide uredno preklopen I kompaktno skladiran.

Nezavrshenoto shishe so vino mozhe I ponatamu da ostane svezho, blagoradenie na setot od 2 zatvorachi za shishinja. Nivniot mehanizam za zakluvchuvanje sozdava bezbedna I nepropustliva zashtita na vinoto, taka shto istoto nema da se isturi, nitu da izgubi od svojot vkus I svezhina. Unikaten e I Samiot indicator koj se naogja na zatvorachite, koj e svetlo oboen I kje vi potvrdi koga shisheto e 100% zatvoreno. Za nivno otvoranje, samo zavrtete vo sprotiven pravec I otstranete go zatvorachot.

Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Show sidebar