Изберете го совршенот килим за вашата дневна соба, кујна или трепезарија од брендот Limited Edition. Современи белгиски килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Belgian Le Luxury ви овозможува покрај современиот концепт за ткаење килими, да не се остави настрана традицијата, туку совршено да се обедини со современото живеење.

Izberete go sovrseniot kilim za vasata dnevna soba, kujna ili trepezarija od brendot Limited Edition. Sovremeni belgiski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Belgian Le Luxuy vi ovozmozuva pokraj sovremeniot koncept za tkaenje kilimi, da ne se ostavi nastrana tradicijata. Tuku i sovrseno da se obedini so sovremenoto ziveenje.

Showing 1–12 of 32 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Abaca Aluminium
Abaca Tapioca
Затвори

Abaca

136,540.00 ден419,048.00 ден
Изработка: 100% abaca Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition
AF10966 Turquoise
AF29967 Greystone
AF31969 Tuscany Red
AF38968 Marblewhite
Затвори

Alfresco Wave

119,053.00 ден430,857.00 ден
Изработка: 90% акрил, 7% PVC, 3% полипропилен Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните
AR0003 Putty
AR0004 Mineral
AR0013 Montacilla
AR0022 Blue Stone
AR0023 Almond
AR11760 Pink Dust
AR20768 Sky Grey
AR32487 Cumin
AR39786 Gunmetal
AR41759 Ruby Wine
Затвори

Astral

45,655.00 ден
Изработка: 100% бамбус Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team
BL12141 Sand
BL18140 Snow
BL409 Black
BL451 Cement
BL498 Fungi
Затвори

Bliss

36,009.00 ден
Изработка: 70% полиестер, 30% волна Цената се однесува за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team
BN20977 Blue Haze
BN28975 Bright White
BN35978 Dark Ivy
BN39976 Limestone
BN40979 Blue Royale
Затвори

Botanic

105,629.00 ден382,278.00 ден
Изработка: 42% платно, 25% волна, 12% вискоза, 9% памук, 9% полиестер, 3% акрил Можете да го нарачате во било која
CN15956 Mineral Grey
CN22249 Grey Gold
CN39950 Silver White
Затвори

Connection

175,783.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Максималната димензија
CS40 Black Silver
CS49 Dark Grey
CS68 Angora
Затвори

Cosmos

40,197.00 ден
Изработка: 40% волна, 60% бамбус, памук и платно Цените се однесуваат за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition
CU22880 Ivory
CU30881 Bayou
CU38770 Snow Silver
Затвори

Cubic

175,783.00 ден539,485.00 ден
Изработка: 100% говедска кожа Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited
DI12383 Sahara
DI19384 Granite
DI22386 Sponge
Затвори

Digital

42,824.00 ден
Изработка: 40% волна, 60% бамбус, памук, платно и полиестер Цените се однесуваат за било која форма по м2. Дизајн: Limited
DV21980 Cameo Rose
DV29983 String
DV35981 Silver Blue
DV38982 Angora
DV52984 Champagne
Затвори

Diva Impulse

48,005.00 ден
Изработка: 51% волна, 27% платно, 22% свила Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која може
DVP11954 Cameo Rose
DVP19955 String
DVP25971 Silver Blue
DVP28953 Angora
DVP31973 Ruggine
DVP36970 Sahara
DVP39974 Iron
DVP42972 Champagne
Затвори

Diva Pure

48,005.00 ден
Изработка: 51% волна, 27% платно, 22% свила Цената се однесува за било која форма по м2. Максималната димензија по која
DR01 White
DR03 Beige
DR12199 Oyster
DR19375 Warm Grey
Затвори

Dream

32,816.00 ден
Изработка: 100% памук Цената е за било која форма по м2. Дизајн: Limited Edition Design Team