Изберете го совршенот килим за вашата дневна соба, кујна или трепезарија од брендот Limited Edition. Современи белгиски килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Belgian Le Style ви овозможува покрај современиот концепт за ткаење килими, да не се остави настрана традицијата, туку совршено да се обедини со современото живеење.

Izberete go sovrseniot kilim za vasata dnevna soba, kujna ili trepezarija od brendot Limited Edition. Sovremeni belgiski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Belgian Le Style vi ovozmozuva pokraj sovremeniot koncept za tkaenje kilimi, da ne se ostavi nastrana tradicijata. Tuku i sovrseno da se obedini so sovremenoto ziveenje.

Showing 1–12 of 30 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
BO28764 Cream White
BO29763 Cream Silver
Затвори

Bohemian

106,178.00 ден384,263.00 ден
Изработка: 72% волна, 8% памук, 7% платно, 6% полипропилен, 5% полиестер, 2% акрил. Можете да го нарачате во било која
CH20827 Baltic
CH22830 Silver
CH24826 Autumn
CH25875 Caviar
CH26828 Nugget
CH29829 Timber
CH31951 Cardinal
CH32874 Nomad
CH35872 Juniper
CH36873 Amber
Затвори

Chic

102,045.00 ден369,306.00 ден
Изработка: 45% ленено платно, 18% полиестер, 18% памук, 14% вискоза и 5% акрил. Можете да го нарачате во било која
CB19351 Sand
CB21350 Deep Plum
CB23353 Shadow
CB29352 Quicksilver
CB33354 Dark Java
Затвори

Club

79,074.00 ден223,153.00 ден
Изработка: 100% вискоза Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition
CL081 Silver
CL39238 Graphite
Затвори

Cool

47,208.00 ден125,357.00 ден
Изработка: 100% вискоза Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: Limited Edition
CZ19832 Atmosphere
CZ28831 Angora
Затвори

Cozy

118,108.00 ден
Изработка: 66% волна, 26% ленено платно и 8% BM-CO. Постои можност за комбинација на три парчиња, што има за цел
DB19780 Platinum
DB24777 Grand Canyon
DB26781 Tiger Eye
DB30778 Blue Jeans
Затвори

Diabolo

101,533.00 ден367,452.00 ден
Изработка: 62% волна, 29% платно, 5% полиестер, 4% вискоза Можете да го нарачате во било која форма по м2 или
EI11816 Papaya
EI20815 Aquamarine
EI28510 Pearl
EI30729 Cobalt
EI34582 Amberglow
EI36728 Saffron
EI39580 Gunmetal
Затвори

Elixir

102,045.00 ден369,306.00 ден
Изработка: 36% волна, 36% платно, 13% полиестер, 9% вискоза, 6% памук Можете да го нарачате во било која форма по
EX1675 Vanilla
EX1876 Fog
EX27377 Smokey
EX60266 Day Time
EX62265 Mink
Затвори

Extreme

36,134.00 ден68,970.00 ден
Изработка: 80% винил, 20% фибер глас Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии.
FU24577 Topaz
FU28509 White Snow
FU35578 Lapis
Затвори

Fusion

102,045.00 ден369,306.00 ден
Изработка: 36% волна, 36% платно, 13% полиестер, 9% вискоза, 6% памук Можете да го нарачате во било која форма по
LG19861 Silver
LG20843 Pool Blue
LG32842 Golden
LG34841 Jaffa
LG39862 Dark Gray
LG43844 Iron
Затвори

Lounge

106,178.00 ден384,263.00 ден
Изработка: 50% волна, 24% ленено платно, 11% полиестер, 10% памук и 5% викоза. Можете да го нарачате во било која
MN27824 Tuffet
MN32839 Nomad
Затвори

Magnetic

103,986.00 ден299,613.00 ден
Изработка: 50% волна и 50% свила. Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии.
MR19896 Silver Cloud
MR22897 Almond
MR35898 Deep Forest
MR49895 Elephant
Затвори

Meridian

130,234.00 ден249,365.00 ден
Изработка: 70% полиамид, 30% tencel Можете да го нарачате во било која форма по м2 или во стандардните димензии. Дизајн: