Изберете го совршенот килим за вашата дневна соба, кујна или трепезарија од брендот Sitap. Современи италијански килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Italian Classic ви овозможува покрај современиот концепт за ткаење килими, да не се остави настрана традицијата, туку совршено да се обедини со современото живеење.

Izberete go sovrseniot kilim za vasata dnevna soba, kujna ili trepezarijaod brendot Sitap. Sovremeni italijanski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Italian Classic vi ovozmozuva pokraj sovremeniot koncept za tkaenje kilimi, da ne se ostavi nastrana tradicijata. Tuku sovrseno da se obedini so sovremenoto ziveenje.

Showing 1–12 of 19 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Песок
Темно сива
Затвори

Antares 57109/3636-6666

14,031.00 ден43,660.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 2950 гр/м2 Амбиент: дневна соба
Песок
Сива
Темно сива
Затвори

Antares 57126/5656-6666-3636

14,031.00 ден43,660.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 2950гр/м2 Амбиент: дневна соба
Сива
Темно сива
Затвори

Antares 57128/4636-4696

14,031.00 ден43,660.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 2950гр/м2 Амбиент: дневна соба
Beige
Црна
Затвори

Antares 57801/3233-6223

14,031.00 ден43,660.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 2950гр/м2 Амбиент: дневна соба
014 Multicolor
614 Multicolor
644 Multicolor
Затвори

Hali 7677/614-644-014

3,054.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Полипопилен 100% Тежина: 2750гр./м2 Опис: без реси – 698.880 чворови Амбиент: Дневна соба
Затвори

Hali 8744/234

3,054.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Полипопилен 100% Тежина: 2750гр./м2 – 698.880 чворови Опис: без реси Амбиент: Дневна соба
Кафеава
Песок
Црвена
Затвори

Hali 8745/014-624-684

3,054.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Полипопилен 100% Тежина: 2750гр./м2 – 698.880 чворови Опис: без реси Амбиент: Дневна соба
Затвори

Jamal 115C78-L

6,355.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Чиста Новозеландска волна Тежина: 2.800гр/м2 Опис: без реси Соба: Дневна соба
Темно сина
Црвена
Затвори

Jamal 1520C78-B/R

6,355.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Чиста Новозеландска волна Тежина: 2.800 гр/м2 Опис: без реси Соба: Дневна соба
Затвори

Jamal 612C78-W

6,355.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Чиста Новозеландска волна Тежина: 2.800 гр/м2 Опис: без реси Соба: Дневна соба
Затвори

Jamal 731C78-R

6,355.00 ден44,815.00 ден
Материјал: Чиста Новозеландска волна Тежина: 2.800 гр/м2 Опис: без реси Соба: Дневна соба
Затвори

Kashan 16111/044

3,466.00 ден16,837.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 2300гр./м2 – 300.800 чворови м2 Опис: без реси