Изберете го совршенот килим за вашата дневна или спална соба, кујна, трепезарија, како и outdoor амбиент од брендот Sitap. Современи италијански килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Italian Home Design е колекција која ја следи модата, светските трендови во дизајни, бои и текстури и совршено се вклопува во секој урбан дом.

 

Izberete go sovrseniot kilim za vasata dnevna ili spalna soba, kujna, trepezarija, kako i outdoor ambient od brendot Sitap. Sovremeni italijanski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Italian Home Design e kolekcija koja ja sledi modata. So svetskite trendovi vo dizajni, boi i teksturi sovrseno se vklopuvaat vo sekoj urban dom.

Showing all 4 results

Show sidebar
Виолетова
Кафеава
Close

Medusa

69,778.00 ден
Материјал: вискоза 80%, бамбус 20% Тежина: 4500 гр/м2 Опис: рачно изработен Амбиент: дневна соба
Виолетова
Зелена
Златна
Сина
Црвена
Close

Metropolitan

42,017.00 ден61,525.00 ден
Материјал: вискоза 100% Тежина: 3800 гр/м2 Опис: рачно изработен Амбиент: Дневна соба
Виолетова
Кафеава
Песок
Црна
Close

Pelle Stampata

82,533.00 ден
Материјал: кожа Амбиент: Дневна соба Димензии: 200х240 (средна големина)
Beige
Виолетова
Close

Rosone

76,756.00 ден
Материјал: вискоза 70%, бамбус 30% Тежина: 4500 гр/м2 Опис: рачно изработен Амбиент: дневна соба