Изберете го совршенот килим за вашата дневна или спална соба, кујна, трепезарија, како и outdoor амбиент од брендот Sitap. Современи италијански килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Italian Home Style е колекција која ја следи модата, светските трендови во дизајни, бои и текстури и совршено се вклопува во секој урбан дом.

 

Izberete go sovrseniot kilim za vasata dnevna ili spalna soba, kujna, trepezarija, kako i outdoor ambient od brendot Sitap. Sovremeni italijanski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Italian Home Style e kolekcija koja ja sledi modata. So svetskite trendovi vo dizajni, boi i teksturi sovrseno se vklopuvaat vo sekoj urban dom.

Showing 1–12 of 71 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Beige 050
Creme 056
Dark Blue 090
Dark Grey 100
Light Grey 060
Taupe 080
Затвори

Amalia

14,083.00 ден41,759.00 ден
Материјал: 100% полиестер Амбиент: дневна соба
Затвори

Antigua 201Y/Q26

16,543.00 ден23,923.00 ден
Материјал: Полипропилен 50%, Вискоза 50% Тежина: 1300 гр./ м2 Амбиент: Дневна соба
Затвори

Antigua 227Q/Q26

16,543.00 ден23,923.00 ден
Материјал: Полипропилен 50%, Вискоза 50% Тежина: 1300 гр./ м2 Амбиент: Дневна соба
Затвори

Antigua 293Y/Q26

16,543.00 ден23,923.00 ден
Материјал: Полипропилен 50%, Вискоза 50% Тежина: 1300 гр./ м2 Амбиент: Дневна соба
Затвори

Antigua PS 620E/Q26

16,543.00 ден23,923.00 ден
Материјал: Полипропилен 50%, Вискоза 50% Тежина: 1300 гр./ м2 Амбиент: Дневна соба
Beige
Black
Brown
Grey
Orange
Red
Violet
White
Затвори

Aster

5,227.00 ден45,449.00 ден
Материјал: Полиестер 100% Тежина: 5500 гр/м2. Амбиент: Дневна Соба
Затвори

Brighton 98032/3015/99

3,628.00 ден15,990.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 1400гр./м2 Опис: Outdoor килим Амбиент: Градина
Затвори

Brighton 98101/6009/96

7,688.00 ден15,990.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 1400гр./м2 Опис: Outdoor
Затвори

Brighton 98170/4001/99

3,628.00 ден15,990.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 1400гр./м2 Опис: Outdoor килим Амбиент: Градина
Затвори

Brighton 98710/5030/99

7,688.00 ден15,990.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 1400гр./м2 Опис: Outdoor килим Амбиент: Градина
LIght Blue
Sand Beige
Затвори

Capri 32031/2565-8266

3,376.00 ден27,613.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 2400 гр./ м2 Амбиент: Дневна соба
Grey shades
Multicolor 1
Затвори

Capri 32041/6379-6595

4,299.00 ден19,987.00 ден
Материјал: Полипропилен 100% Тежина: 2400 гр./м2 Амбиент: Дневна соба