Изберете ја совршената стаза за кујна или бања од италијанскиот бренд Sitap. Современи италијански килими, изработени со рачно ткаење од најдобрите предива. Овој стил на патосници се изработени од 100% рециклирана гума. Достапни во различни дезени, совршено се вклопуваат во модерниот стил. Оваа колекција која ја следи модата, светските трендови во дизајни, бои и текстури и совршено се вклопува во секој урбан дом.

Izberete ja sovrsenata patosnica za vasiot dom ili outdoor ambient od italijanskiot brend Sitap. Sovremeni italijanski kilimi, izraboteni so racno tkaenje od najdobrite prediva. Ovoj stil na patosnici se izraboteni od 100% reciklirana guma. Dostapni vo razlicni dezeni, sovrseno se vklopuvaat vo moderniot stil. Ovaa kolekicija koja ja sledi modata, svetskite trendovi vo dizajni, boi i teksturi i sovrseno se vklupuva vo sekoj urban dom.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Coco’ Cuori

1,238.00 ден3,549.00 ден
Материјал: 48% полиестер, 27% памук, 25% акрилни влакна Тежина: 1000гр./м2 Опис: нелизгачки килим Амбиент: кујна/бања
Затвори

Leaf

2,063.00 ден3,219.00 ден
Материјал: 100% памук Тежина: 1150гр./м2 Амбиент: кујна/бања
Затвори

Morgana Coral Ecru

7,345.00 ден
Материјал: Памук 100% Тежина: 1700 гр/м2. Амбиент: Килим за во кујна
Затвори

Morgana Lace Ecru

7,345.00 ден
Материјал: Памук 100% Тежина: 1700 гр/м2. Амбиент: Килим за во кујна
Затвори

Morgana Leandros Ecru

7,345.00 ден
Материјал: Памук 100% Тежина: 1700 гр/м2. Амбиент: Килим за во кујна
Затвори

Morgana soft ecru

17,332.00 ден
Материјал: Памук 100% Тежина: 1700 гр/м2. Амбиент: Килим за во кујна/бања
Затвори

Morgana Star Ecru

7,345.00 ден
Материјал: Памук 100% Тежина: 1700 гр/м2. Амбиент: Килим за во кујна
3009 Tortora
8P01 Grey-Blue
8P03 Blue
9A03 Lavande
Затвори

Pia 6923

3,054.00 ден4,869.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 1500гр/м2 Амбиент: Кујна
Затвори

Pia 6925/6Y01

3,054.00 ден4,869.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 1500гр/м2 Амбиент: Кујна
Песок
Тортора
Затвори

Pia 6932/6Y01-6Y09

3,054.00 ден4,869.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 1500гр/м2 Амбиент: Кујна
Затвори

Pia 6933/6Y09

3,054.00 ден3,384.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 1500гр/м2 Амбиент: Кујна
Затвори

Pia 6942/3301

3,054.00 ден4,869.00 ден
Материјал: полипропилен 100% Тежина: 1500гр/м2 Амбиент: Кујна