Showing 1–12 of 49 results

Show sidebar
EUROMIX
Close

EUROMIX

12,264.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Достапни во повеќе
EUROMIXEXT
Close

EUROMIXEXT

15,893.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Достапни во повеќе
Close

FLATMIX

27,939.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Достапни во повеќе
IDEALMIX
Close

IDEALMIX

7,257.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Достапни во повеќе
IDEAOLD
Close

IDEAOLD

16,909.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Достапни во повеќе
Close

MIS12

21,626.00 ден
Обоени, елеганти, практични и функционални, Plados чешмите ги задоволуваат сите барања и сите потреби на крајниот потрошувач. Чешмата има 3
Close

Mixer for under-window with flat swivel spout, “biscuit” lever

38,317.00 ден
9230 MISCCRM chrome
Close

Mixer with extractable shower

51,162.00 ден
9233 MISCCRM chrome Model not be installed on models: Majestic – Vesta – Evoluzione – Brando – Punto quadro –
Close

Mixer with extractable shower, two abs jets spray

18,433.00 ден
9222 MISCCRM chrome
Close

Mixer with flat swivel spout

38,317.00 ден
9202 MISCCRM chrome 9202 MISCSAT chrome
Close

Mixer with flat swivel spout

48,332.00 ден
9237 MISCINOX inox Model not be installed on models: Majestic – Vesta – Evoluzione – Brando – Punto quadro –
Close

Mixer with flat swivel spout, minimalist lever

28,883.00 ден
9229 MISCCRM chrome