Суштината на една од најскапоцените работи при современиот концепт за кујни е да не се остава настрана традицијата, туку совршено да се обедини со современото живеење. Истражувањата спроведени од Stosa секогаш биле фокусирани на создавање на производи кои обединуваат естетика, квалитет и практичност. Со овие класични кујни, овие концепти ја наоѓаат идеалната синтеза. Извонредни завршетоци, луксузни материјали и технологија се комбинираат во овие производи.

 

Sustinata na edna od najskapocenite raboti pri sovremeniot koncept za kujni e da ne se ostava nastrana tradicijata, tuku sovrseno da se obedini so sovremenoto ziveenje. Istrazuvanjata sprovedeni od Stosa sekogas bile fokusirani na sozdavanje na proizvodi koi obedinuvaat estetitka, kvalitet i prakticnost. So ovie klasicni kujni, ovie koncepti ja naogjaat idealnata sinteza. Izvonredni zavrsetoci, luksuzni materijali i tehnologija se kombiniraat vo ovie proizvodi.

Showing all 10 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Aida

The classic lines produce linearity and flawless perfection – a timeless beauty that’s reflected in every single detail to create
Затвори

Beverly

Beverly reinterprets the classic air with a contemporary twist based on elegant shapes and coloured woods, producing a new personal
Затвори

Bolgheri

Good taste and social get-togethers are part of an Italian tradition that’s mirrored in the furnishings. A classic architectural style
Затвори

Dolcevita

Elegant style and attention to details: this is the key to interpreting the new Dolcevita collection from Stosa Cucine. Classic
Затвори

Focolare

The scent of wood, the reassuring feeling of things made well and with all the necessary care, right down to
Затвори

Ginevra

A timeless classic that adds value and brightness to the room. Ginevra is a versatile kitchen with a strong personality,
Затвори

Maxim

Maxim, with its door frame and pastel finish, this is the latest offering in the contemporary kitchens segment and gives
Затвори

Saturnia

Суштината на една од најскапоцените работи при современиот концепт за кујна е да не се остава настрана традицијата, туку совршено
Затвори

Virginia

Кујната Virginia го комбинира традиционалниот стил со иновативноста и најсовремените решенија. Virginia е совршена мешавина на пријатно окружување и уникатни
Затвори

York

Идеален баланс од едноставни форми, елегантност, волумен и иновативен дизајн. Кујната е карактеристична по фурнираните вратнички од дабово дрво, и