Голем избор на модерни кујни, дизајнирани со големо внимание посветено кон деталите, со цел да се одговори на потребите кои се очекуваат од просторот и секојдневниот живот. Со овие кујни се воспоставува нов стандард. Револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн.  Функционалноста е на завидно ниво, на начин кој овозможува доволно простор кој ќе одговори на вашите потреби.

 

Golem izbor na moderni kujni, dizajnirani so golemo vnimanie posveteno kon detalite, so cel da se odgovori na potrebite koi se ocekuvaat od prostorot i sekojdnevniot zivot. So ovie kujni se vospostavuva nov standard. Revolucija vo modularnosta na elementite, so dopir na inovacijata i tehnicki detali za ushte poeleganten dizajn. Funkcionalnosta e na zavidno nivo, na nacin koj ovozmozuva dovolno prostor koj kje odgovori na vasite potrebi.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alevè

The liveliness and modernity of a youthful, well-balanced model mirrors the practicality and convenience of being able to really use
Затвори

Aliant

Aliant gives its take on one of the purest materials:glass. You can add doors and eclectic elements to this kitchen
Затвори

Brillant

Brillant is one of the models of Stosa Cucine’s new Look System. The advantages of the new Brillant system merge
Затвори

Bring

A new kitchen has joined the Stosa world: Bring, available in brushed yellow pine finish with glossy or matt varnish,
Затвори

City

Welcome to the new City kitchen, a mix of vintage inspirations: design from the past interpreted with a contemporary take
Затвори

Color Trend

Кујната Color Trend е експерсија на оригиналноста. Првично се карактеризира по нежните врати достапни во повеќе бои (и можност за
Затвори

Infinity

Infinity претставува креативен модел на кујна кој може да биде персонализиран по Ваша желба. Новите финиши на вратничките од кујната
Затвори

Maya

Маја е кујна со модерни и елегантни линии, вешто преточени во практичен и функционален дизајн, спремна да ве освои на
Затвори

Metropolis

Metropolis кујните се карактеризираат со неограничената комбинација на материјалите и оригиналните решенија за било која средина. Кујната е модерна и
Затвори

Milly

A creative approach to the kitchen environment with lively, curved elements where design meets practicality and emotions. Flexible geometries made
Затвори

Mood

Mood is the modern kitchen that designs open space, combining the kitchen and living room with sophisticated continuity and discreet