Современ италијански мебел со софистицирана естетика и функционалност.  Во Карес ќе најдете производи од повеќе реномирани италијански брендови. Се залагаме да понудиме квалитетни производи, кои траат. Сертифицирани италијански кујни и внатрешни врати. Мебел за дневна и спална соба, трпезарии, дури и оние детали кои чинат топол дом, како дизајнирани килими и осветлување. Нашето внимание е насочено кон мебел изработен од еколошка класа на дрво од Е0 и Е1 стандард. Употреба на бои исклучиво на водена основа и употреба на материјали кои се рециклираат. Остварување на тендецијата за заменување на старите светилки со LED светла.

Sovremen italijanski mebel so sofisticirana estetika i funkcionalnost. Vo Kares ke najdete proizvodi od povekje renomirani italijnaski brendovi. Se zalagame da ponudime kvalitetni proizvodi, koi traat. Sertificirani italijanski kujni i vnatresni vrati. Mebel za dnevna i spalna soba, trepezarii, duri i onie mali detali koi cinat topol dom, kako dizajnirani kilimi i osvetluvanje. Naseto vnimanie e nasoceno kon mebel izraboten od ekoloska klasa na drvo od E0 i E1 standard. Upotreba na boi koi isklucivo na vodena osnova i upotreba na materijali koi se recikliraat. Ostvaruvanje na tendencijata za zamenuvanje na starite svetilki so LED svetla.

Showing 1–12 of 796 results

Show sidebar
Close

Academy Piuma

134,617.00 ден342,168.00 ден
Made with padding. Soft and cozy with the possibility to enter the network box. Креветот може да го нарачате со
Close

Academy Soft H.5

110,669.00 ден304,431.00 ден
Креветот може да го нарачате со димензии на душек со ширина: 200, 180, 160, 140, 120, 90 и должина 200
Close

Acquamarina

7,990.00 ден
Код: 40314.39.000 – сина боја Код: 40314.10.000 – тортора Столица со висок наслон и раконаслони, која може да се постави
Close

Active

26,125.00 ден52,976.00 ден
Active душекот е составен од двослојна цврста пена, која има капациетет за балансирана носивост. Долниот дел на душекот е Acqua
AERO TAE_130X130
Close

AERO TAE_130X130

98,985.00 ден
AERO TAE_220X106
Close

AERO TAE_220X106

148,478.00 ден
Close

Afro-Sg

22,642.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа, со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Afro-Sgq
Close

Afro-Sgq

26,270.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа (хром), со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Close

Afro-Sgt

24,093.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа, со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Close

Alex

18,577.00 ден
Цената се однесува на кревет Alex with footboard (слика 1 и 2) со следниве димензии: ширина: 90cм должина: 201cм -одговара
Close

Alfie

129,900.00 ден
Фотелјата Alfie претставува реставрирана класика, претворена во елемент за внатрешното уредување, со цел да ја задоволи потребата за удобност, но
Close

Alioth

253,124.00 ден