Уредете ја вашата спална соба со класични тапацирани кревети од брендовите Samoa и Twils. Ви овозможуваме елегантност и престиж на едно место. Достапни се во различни димензии и категории на кожа или штоф, врз основа на кои цената ќе варира. Категориите на штоф се распоредени по следниот редослед: A, B, C, D, E, F, MUST, LUXURY, K и 2 типа на кожа, при што цената е најниска за категорија А, а највисока за категорија тип кожа 1.

Uredete ja vasata spalna soba so klasicni tapacirani kreveti od brendovite Samoa i Twils. Vi ovozmozuvame elegantnost i prestiz na edno mesto. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na koza ili stof, vrz osnova na koi cenata ke varira. Kategoriite na stof se rasporedeni po sledniot raspored: A, B, C, D, E, F, MUST, LUXURY, K i 2 tipa na koza. Cenata e najniska za kategorija A, a najvisoka za kategorija tip koza 1.

Showing 1–12 of 25 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Anastasia

95,067.00 ден245,287.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180, 160 и 120м. Може да биде обложен со
Затвори

Camille Capitonnè Alto H.28

95,792.00 ден257,624.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 160 и 120 см. Може да биде обложен со
Затвори

Celine H.28

129,175.00 ден197,028.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и 160 см. Може да биде обложен со текстил
Затвори

Chocolat H.28

155,663.00 ден354,142.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160см. Може да биде обложен со текстил
Затвори

Dorian H.28

145,866.00 ден359,947.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160 см. Може да биде обложен со
Затвори

Elite

94,704.00 ден122,861.00 ден
Креветот Elite е направен од недеформирачка, полиуретанска пена (30кg/mc густина на рамката и 28kg/mc густина на наслонот). Достапен е во
Затвори

Gem

121,482.00 ден184,618.00 ден
Креветот Gem е направен од недеформирачка, полиуретанска пена (30 кg/mc густина на рамката и 28 kg/mc густина на наслонот). Достапен
Затвори

Giselle con Gonna

59,145.00 ден217,347.00 ден
Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 170, 160, 140, 120, 100, 90 и 80см. Може
Затвори

Giulietta Free H.28

144,051.00 ден292,820.00 ден
Design Antonella Scarpetta. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и 160 см. Може да биде
Затвори

Giulietta H.28

130,989.00 ден309,511.00 ден
Design Antonella Scarpetta Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180 и160 см. Може да биде обложен
Grace Barrè H.28
Затвори

Grace Barrè H.28

98,695.00 ден269,235.00 ден
Design Studio Balutto Assocciati. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 200, 180 и 160 см. Може
Grace H.28
Затвори

Grace H.28

89,421.00 ден260,526.00 ден
Design Studio Balutto Assocciati. Креветот го има во повеќе димензии: за ширина на душек 180, 160 и 140см. Може да