Showing 1–12 of 81 results

Show sidebar
BOLD 1100mm 4754
Close

BOLD 1100mm 4754

5,732.00 ден7,033.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (480×480 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 1100 mm
BOLD 1100mm 4756
Close

BOLD 1100mm 4756

7,480.00 ден8,781.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (700×700 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 1100 mm
Close

BOLD 730mm 4750

4,662.00 ден5,963.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (480×480 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 730 mm
Close

BOLD 730mm 4752

6,410.00 ден7,711.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо (700×700 mm) и дебелина од Ø50 mm. Има висина од 730 mm
Close

BOLD 730mm 4758

10,114.00 ден11,415.00 ден
Централна ногарка за маса со основа од леано железо 980×530 mm и дебелина од 2 x Ø50 mm. Има висина
Close

BOLD 730mm 4759

8,717.00 ден10,018.00 ден
Централна ногарка за маса со нова правоаголна варијанта во која “X” ногарките ја добиваат “T” формата, што овозможува поврзување на
Placeholder
Close

Concrete

16,365.00 ден
Клуб масичка која што може да биде и во outdoor варијанта. Има основа од цемент кој гарантира максимална стабилност, и
Close

Iceberg

49,348.00 ден
Pedrali
Close

Igloo

48,041.00 ден
Pedrali
IKON 1100mm 867
Close

IKON 1100mm 867

10,958.00 ден
With its timeless and clean shape, Ikon talks the architecture language. Poseur table suitable for indoor and outdoor use. Polyethylene
IKON 1100mm 868
Close

IKON 1100mm 868

14,587.00 ден
Poseur table suitable for indoor and for outdoor use with luminous polyethylene base. It can be combined with compact or
IKON 730mm 865
Close

IKON 730mm 865

6,894.00 ден
With its timeless and clean shape, Ikon talks the architecture language. Dining table suitable for indoor and outdoor use. Injected