Уредете ја вашата спална соба со дрвени кревети од брендот Santa Lucia. Ви овозможуваме елегантност и престиж на едно место. Креветите се достапни во повеќе бои и видови на дрво. Можете да изберете помеѓу кревет со едноставен дизајн или кревет со уникатен дизајн. Линиите на креветот можат да бидат меки или груби. Секој од овие дрвни кревети ви овозможува елеганција со практична и функционална креативност.

 

Uredete ja vasata spalna soba so drveni kreveti od brendot Santa Lucia. Vi ovozmozuvame elegantnost i prestiz na edno mesto. Krevetite se dostapni vo povekje boi i vidovi na drvo. Mozete da izberete pomegju krevet so ednostaven dizajn ili krevet so unikaten dizajn. Liniite na krevetot mozat da bidat meki ili grubi. Sekoj od ovie drveni kreveti vi ovozmozuva elegancija so prakticna i funkcionalna kreativnost.

Showing 1–12 of 24 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Comp. NG211 Taglio

51,960.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 51.960 ден. 83.600 ден. 1800×2000 85.197 ден. 92.309 ден. Димензии: Dark Oak Fedra Group –
Затвори

Comp. NG212 Parentesi

48,331.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 48.331 ден. 79.972 ден. 1800×2000 58.636 ден. 87.955 ден. Димензии: Dark Oak Plinto Group –
Затвори

Comp. NG216 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Walnut Atena Group – Lotus Bed with light, Walnut rounded ring
Затвори

Comp. NG305 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Decapè Bianco Spot Group – Lotus Bed with light, 100 x
Затвори

Comp. NG308 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Dark Oak Tondo Group – Eco leather Baxter Bed Col.0001 White
Затвори

Comp. NG311 Taglio

51,960.00 ден
Димензии Дрво Мат лакирано 1600×1950 51960ден. 83600ден. 1800×2000 85197ден. 92309ден. Димензии: Decapè Grafite Quadro Group with Decapè Bianco fronts –
Затвори

Comp. NG312 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Decapè Bianco Poldo Group – Lotus Bed with light 50 x 120 ring with curved stem Decapè Bianco/ Bedside
Затвори

Comp. NG401 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Quadro Group, Tranchè finish body with Matt Ghiaccio fronts, bronzed handle MNG071 – Tod Bed 100 x 100 straight
Затвори

Comp. NG402 Tod

60,378.00 ден
Димензии: Matt Ghiaccio Zeta Group – Tod Bed, 100 x 100 curved ring with Tranchè finish – Fixed body sliding
Затвори

Comp. NG404 Skip

46,300.00 ден
Димензии: Quadro Group, Tranchè finish, Bronzed handle MNG071 – Skip Bed, 100 x 100 straight ring with Tranchè finish –
Затвори

Comp. NG608 Lotus

75,980.00 ден
Димензии Дрво 1600×1950 75.980 ден. 1800×2000 93.615 ден. Димензии: Poldo group Natural Elm / Natural Elm Lotus Bed with light
Затвори

Кревет – DREAM

61,830.00 ден
Дрвен кревет со латофлекс решетка. Цената се однесува на креветот без душек. Цената подолу е за димензија 1600 x 1950.