Голем избор на душеци од брендовите Samoa и Twils. Овие душеци се прилагодуваат кон кривините на вашето тело, поддржувајќи го долниот дел од грбот. Му дозволуваат на вашиот рбет да остане во неутрална положба. Со правилно подржување и контурирање на телото и непоставување на дополнителен притисок на осетливите области, вашето тело можат да доживее оптимален комфор. Овозможува одличен проток на воздухот при што има подобар волумен, полесно „дише“ што значително го намалува потењето при спиење.

 

Golem izbor na duseci od brendovite Samoa i Twils. Ovie duseci se prilagoduvaat kon krivinite na vaseto telo, poddzuvajki go dolniot del od grbot. So pravilno podrzuvanje i konturiranje na teloto i nepostavuvanje na dopolnitelen pritisok na osetlivite oblasti, vaseto telo moze da dozivee optimalen komfor. Ovozmozuva odlicen protok na vozduhot pri sto ima podobar volumen, polesno “dise” sto znacitelno go namaluva potenjeto pri spienje.

Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Active

26,125.00 ден52,976.00 ден
Active душекот е составен од двослојна цврста пена, која има капациетет за балансирана носивост. Долниот дел на душекот е Acqua
Затвори

Bio

31,205.00 ден64,587.00 ден
Bio душекот е направен од двослојна цврста пена со различен носечки капацитет. Долниот и горниот дел на душекот е составен
Затвори

Deluxe

32,657.00 ден87,810.00 ден
Затвори

Ergoair

31,205.00 ден64,587.00 ден
Ergoair душекот е составен од четири слоја цврста пена со капацитет за балансирана носивост. Првите три слоја се направени од
Затвори

Format

32,656.00 ден72,570.00 ден
Format душекот е составен од три слоја цврста пена со капацитет за балансирање на носивоста. Долниот дел на душекот е
Затвори

Fusion

31,568.00 ден65,676.00 ден
Fusion – pocket springs (400/800) and water foam box. Individual pocket springs in seven zones Containment felt pads Box in
Затвори

Fusion memory

37,736.00 ден79,101.00 ден
Fushion memory – pocket springs (400/800); memory foam with massaging effect and water foam box. Individual pocket springs(400/800) in seven
Затвори
Затвори

Luxory

43,542.00 ден92,164.00 ден
Luxory – independent paddle (800/1600) and water foam box. Individual pocket springs(400/800) in seven zones Containment felt pads Box in
Затвори

Prestige

27,577.00 ден61,684.00 ден
Finished mattress H 24. Individual pocket springs (192/384). Cotainment felt pads. Box in Acqua Foam with long reinforced side panels.
Затвори

Princess

53,339.00 ден142,600.00 ден
Затвори

Rialto

75,110.00 ден801,990.00 ден