Уредете ги детските соби со единечни кревети од брендовите Samoa и Doimo City Line. Овозможете им на децата, нивниот свет да стане креативно катче за работа. Од едноставни форми па се до кревети на спрат, можете да изберете помеѓу многуте финиши, панели и бои. Детскиот свет е фантастичен свет. Покрај единечни кревети, нудиме и можност за декорација на соба.

 

Uredete gi detskite sobi so edinecni kreveti od brendovite Samoi i Doimo City Line. Ovozmozete im na decata, nivniot svet da stane kreativno katce za rabota. Od ednostavni formi pa se do kreveti na sprat, mozete da izmerete pomegju mnogute finisi, paneli i boi. Detskiot svet e fantasticen svet. Pokraj krevetite, nudime i moznost za dekoracija na soba.

Showing 1–12 of 41 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alex

18,577.00 ден
Цената се однесува на кревет Alex with footboard (слика 1 и 2) со следниве димензии: ширина: 90cм должина: 201cм -одговара
Затвори

Bat

37,446.00 ден
Цената се однесува на кревет BAT ottoman side panels h 9cm (слика 1 и 2) со следниве димензии: ширина: 98cм
Затвори

Billy

39,405.00 ден
Цената се однесува на кревет со VIP латофлекс решетка и Billy позадина (слика 1 и 2) и следниве димензии: ширина:
Bubbles
Затвори

Bubbles

44,920.00 ден
Цената подолу е за кревет кој одговара на душек со димензии 80/90×190/200cm, обложен во материјал Cat.A, со анатомска латофлекс решетка.
Затвори

Circus

30,043.00 ден
Цената се однесува на кревет Circus (слика 1 и 2) со следниве димензии: ширина: 99cм должина: 200cм -одговара на душек
Criss Cross
Затвори

Criss Cross

42,888.00 ден
Цената подолу е за кревет кој одговара на душек со димензии 80/90×190/200cm, обложен во материјал Cat.A, со анатомска латофлекс решетка.
Затвори

Discover

34,833.00 ден
Цената се однесува на кревет со VIP латофлекс решетка и Discover позадина (слика 1 и 2) и следниве димензии: ширина:
Затвори

Felix

37,446.00 ден
Цената се однесува на кревет со CHAT латофлекс решетка и Felix позадина (слика 1) со следниве димензии: ширина: 98см должина:
Затвори

Fox

124,968.00 ден
Цената се однесува на композиција Fox 36 w.203 со два кревети, фиоки и скалички (не е вклучената цената за завесата)
Затвори

Giotto

30,044.00 ден
Цената се однесува на кревет со BIT латофлекс решетка и Giotto позадина (слика 1 и 2) со следниве димензии: ширина:
Затвори

Giotto 10 e Easy 3

167,067.00 ден
Цената се однесува на композиција Giotto 10 e Easy 3 како на сликите со следниве димензии: горен кревет: ширина: 90см
Затвори

Giotto 11 e easy 1

118,393.00 ден
Цената се однесува на композоција Giotto 11w/desk model + easy 1 model како на сликите со следниве димензии: горен кревет: