Голем избор на елементи за дневна соба кои идеално го надополнуваат вашиот дом. Релаксирајте се и уживајте во погледот во вашата дневна соба. Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na elementi za dnevna soba koi idealno go nadopolnuvaat vasiot dom. Relaksirajte se i uzivajte vo pogledot vo vasata dnevna soba. Site elementi se modularni, moze da se napravi kompozicija po vasa zelba. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing 1–12 of 46 results

Show sidebar

Cargo-2C

103,630.00 ден
Финиши Димензија Цени: -Антрацит лакирана рамка LAN со вратнички/фиоки од дрво даб RNS 103.630 ден. -Дрвена рамка RNS со вратнички/фиоки

Cargo-3

88,245.00 ден
Финиши . Димензија Цени: -Антрацит лакирана рамка LAN со вратнички од дрво даб RNS 88.245 ден. -Дрвена рамка RNS со

CND 1001

65,531.00 ден
Димензии за композицијата на сликата: Должина – 1650 Висина – 1077 Длабочина – 394/165

Comp. BS001

201,890.00 ден
Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Димензии за композиција на сликата: Должина 321.3 см

Comp. BS002

185,344.00 ден
Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Димензии за композиција на сликата: Должина 367.2 см

Comp. BS003

178,304.00 ден
Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Димензии за композиција на сликата: Должина 306 см

Comp. BS011

227,217.00 ден
Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Димензии за композиција на сликата: Должина 379 см

Comp. GS004

290,570.00 ден
SIDE PANEL Eco Bianco CLOSET Linear Mini Closet for bookcase and L-shaped Ash Oak desk SLPIT AND FILE PARTITIONS Ash

Comp. GS008

227,580.00 ден
SIDE PANEL Eco Bianco TILT DOOR AND BASE Cenere Oak RECESS DIVIDER Matt Ferro L.4438 mm H.2116 mm

Comp. GS012

264,300.00 ден
SIDE PANEL Cenere Oak DIVISORI FILE Matt Kiwi + Kiwi Texture BASES Matt Platino L.3981 mm H.2116 mm P.490 mm

Comp. GS013

156,679.00 ден
SIDE PANEL AND MINI CLOSET BODY Eco Bianco MINI CLOSET FRONT Decorative Paint PT007 FILE PARTITION Matt Turchese L.3213 mm

Comp. GS017

325,694.00 ден
SIDE PANEL Gesso Elm BASES AND WALL UNITS Matt Ferro CENTO SHELF AND FOLDING BACK Matt Platino L.3251 mm H.2200