Голем избор на елементи за спална соба кои идеално ја надополнуваат од брендот Santa Lucia. Релаксирајте се и уживајте во погледот во вашата спална соба. Сите елементи се модуларни, може да се направи композиција по ваша желба. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na elementi za spalna soba koi idealno ja nadopolnuvaat od brendot Santa Lucia. Relaksirajte se i uzivajte vo pogledot vo vasata spalna soba. Site elementi se modularni, moze da se napravi kompozicija po vasa zelba. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing 1–12 of 21 results

Show sidebar
Close

BANKO 2.0

122,063.00 ден
За да ги видите сите финиши кликните тука. Цени: *комода со две фиоки L:578cm H:408cm P:432cm 21336ден. *комода со четири
Close

BUMP

120,903.00 ден
Bedside table with 2 drawers L610 – P431 – H431 Dresser with 4 drawers L1266 – P518 – H809 Chest
Close

Comp. BS017

229,176.00 ден
OBI MODULES Matt Perla & Ash Oak lacquered CENTO SHELF Ash Oak STREET UPHOLSTERED BED Antracite fabric and Lilla blanket
Close

Comp. BS018

140,931.00 ден
OBI MODULES Natural Elm & Matt Iuta lacquered DIVIDER WALL UNITS Iuta and Sabbia lacquered PARENTESI BED ring 50 x
Close

Comp. BS021

200,946.00 ден
OBI MODULES Gesso Elm and Matt Platino SCACCO BED ring Tender, Gesso Elm and eco-leather Ferro WARDROBE with Metal Gesso
Close

Comp. BS023

186,142.00 ден
OBI MODULES Natural Elm and Matt Iuta lacquered SCACCO BED upholstered ring H 228 eco-leather Kashmir, Natural Elm and eco-leather
Close

Comp. BS024

231,063.00 ден
OBI & LIGHT MODULES Matt Iuta lacquered CENTO SHELF Cotto Elm SCACCO SHELF Cotto Elm SCACCO BED upholstered ring H
Close

Comp. BS025

225,112.00 ден
OBI MODULES Eco Kashmir SCACCO SHELF Papaia lacquered SCACCO BED upholstered ring H 3208 eco-leather Ferro, Eco Kashmir & eco-leather
Close

Comp. NG607 BUMP

120,903.00 ден
Димензии: Bump group Natural Elm / Natural Elm Icaro Bed with 100 x 100 curved ring / Bedside table L.610
Close

Gruppo Arco-PTN001

237,231.00 ден
Композицијата вклучува: -кревет -две странични масички/наткасни -тоалетна комода -огледало -гардеробер со две лизгачки врати Димензии: Должина: 275.1см Висина: 253.0см Длабочина:
Close

Gruppo Hot-PTN009

229,248.00 ден
Композицијата вклучува: -кревет -две странични масички/наткасни -тоалетна комода -гардеробер со четири лизгачки врати Димензии: Должина: 365.9см Висина: 253.0см Длабочина: 65.3см
Close

POLDO 2.0

87,489.00 ден
За да ги видите сите финиши кликнете тука. Цени: *комода со две фиоки L.587 – H.466 – P.415 17344ден. *комода