Showing 1–12 of 25 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alfie

129,900.00 ден
Фотелјата Alfie претставува реставрирана класика, претворена во елемент за внатрешното уредување, со цел да ја задоволи потребата за удобност, но
Затвори

Arno

124,820.00 ден
Фотелјата Arno претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува
Затвори

Babila comfort 2749

55,560.00 ден
Фотелја со фантастична форма и димензија која продуцира исклучиво апсолутна удобност. Има голема и удобна тапацирана школка и наслон, со
Затвори

Babila comfort 2759

60,748.00 ден
Фотелја со фантастична форма и димензија која продуцира исклучиво апсолутна удобност. Има голема и удобна тапацирана школка и наслон, со
Затвори

Babila comfort 2789

65,139.00 ден
Фотелја со фантастична форма и димензија која продуцира исклучиво апсолутна удобност. Има голема и удобна тапацирана школка и наслон, со
Затвори

Bergere

161,686.00 ден
Структурата на оваа фотелја е исполнета со полиуретнаска пена, со густина 21P. Седиштето е исполнето со полиуретанска пена со густина
Затвори

Blazer

129,900.00 ден
Фотелјата Blazer е специфична по прекрасните и волшебни силуети кои се прилагодуваат во секој ентериер. Синусната и релативно заоблена форма
Затвори

Bodo

124,095.00 ден
Фотелјата Bodo претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува
Box 740
Затвори

Box 740

28,818.00 ден
Структурата на столицата Box 740 е направена од комбинација на дрвото и металот како материјали. На тој начин, санката е
Затвори

Bruno

140,060.00 ден
Фотелјата Arno претставува удобно парче мебел со силна персоналност. Погодна е за уредување на дневната соба, меѓутоа апсолутно се употребува
Затвори

Dragonfly

113,354.00 ден
Фотелјата Dragonfly ја комбинира елеганцијата на линиите со едноставноста во однос на дизајнот. Специфична е по тоа што со само
Затвори

Eddy

129,029.00 ден
Фотелјата Eddy е рефлексија на последните трендови и има форма која е дизајнирана со инспирација од велосипедизмот, со примеси на