Голем избор на клуб маси од реномирани италијнаски брендови за мебел. За совршено надоплнување на дневни соби, кафулиња и чекални. Мешавината на бои, облиците и формите ја создаваат
уникатноста на клуб масите. Комбинацијата на различните графички
дизајни создаваат уникатен оптички ефект. Клуб масите се нарачуваат по каталог.

 

Golem izbor na klub masi od renomirani italijanski brendovi za mebel. Za sovrseno nadopolnuvanje na dnevni sobi, kafulinja i cekalni. Meshavinata na boi, oblicite i formite ja sozdavaaat unikatnosta na klub masite. Kombinacijata na razlicite graficki dizajni sozdavaat unikaten opticki efekt. Klub masite se naracuvaat po katalog.

Showing 1–12 of 49 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

APP

14,369.00 ден
Design _ Radice & Orlandini Опис: Масичка Оваа масичка е составена од дрвени ногарки и горна плоча, која е составена
Затвори

Arvo

64,950.00 ден
Arvo – design Mario Mazzer Аrvo на фински значи вредност, што претставува важно име за оваа масичка која е карактеризирана
Затвори

Bend

87,084.00 ден
Bend Контрастот со тенок лим генерира динамичен и едноставен ефект. Bend е составена од комбинација на дрво и челик,односно се
Затвори

Buddy 59×59

17,642.00 ден
Меките линии и минималистичкиот дизајн се она што ја карактеризира клуб масата Buddy. Направена е од четири тенки, метални ногарки
Cosmos
Затвори

Cosmos

116,112.00 ден
A significant object to be placed in a prominent position in the living room. The Cosmos coffee table has a
Затвори

Cross

14,949.00 ден
Design Orlandini & Radice Material Rising lacquered steel frame on high pressure laminate top, black edge Цената се однесува на
Затвори

Doppler

38,462.00 ден
Doppler – design Giuseppe Viganò Мешавина на бои, облици и форми кои го создаваат преклопувањето. Комбинацијата на различен графички дизајн
Duffy
Затвори

Duffy

44,268.00 ден
The transformation of a sinuous and well-balanced shape into an elegant structural element. The Duffy coffee table is made of
Затвори

Eliptico

27,939.00 ден53,774.00 ден
Клуб маса изработена од лакиран метал. Плочата е изработена од MDF под агол од 45°. Технички карактеристики тука.
Затвори

Evan

56,097.00 ден78,521.00 ден
Клуб маса изработена од дрвена структура, а може да биде со лакиран топ (кај сите димензии) или камен топ во
Затвори

Floyd

19,884.00 ден40,857.00 ден
Клуб маса изработена од обоен метал со бакар-винтиџ финиш и плоча која може да биде: лакирана, дрвена или камена, во
Folio
Затвори

Folio

109,581.00 ден
Glass is a precious and elegant material, perfect for a pure and absolute shape such as the parallelepiped: essential appeal