Голем избор на клуб маси од реномирани италијнаски брендови за мебел. За совршено надоплнување на трепезарии, кафулиња и ресторани. Мешавината на бои, облиците и формите ја создаваат
уникатноста на овие маси. Комбинацијата на различните графички
дизајни создаваат уникатен оптички ефект. Масите се нарачуваат по каталог. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na klub masi od renomirani italijanski brendovi za mebel. Za sovrseno nadopolnuvanje na trepezarii0, kafulinja i restorani. Meshavinata na boi, oblicite i formite ja sozdavaaat unikatnosta na masite. Kombinacijata na razlicite graficki dizajni sozdavaat unikaten opticki efekt. Masite se naracuvaat po katalog. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing 1–12 of 50 results

Show sidebar

AERO TAE_130X130

98,985.00 ден

AERO TAE_220X106

148,478.00 ден

Amond

260,526.00 ден

Archie-L200

75,037.00 ден
Дизајн: Alberto Werner Arter Масата Archie има правоаголна форма и е достапна во две должини на плоча: 100×200 cm и

Archie-L240

91,148.00 ден
Дизајн: Alberto Werner Arter Масата Archie има правоаголна форма и е достапна во две должини на плоча: 100×200 cm и

ARK

83,499.00 ден
Чисти и строги во дизајнот на проектот, но разновидни во неговите различни апликации. Исто како најдобрите дизајнери на денешницата. Arki

ARKD139

91,482.00 ден

ARKD159

107,367.00 ден

ARKW

91,402.00 ден

Artik

135,416.00 ден173,007.00 ден
Дизајн: Domitalia Design Масата Artik има правоаголна форма и е достапна во две димензии на плоча: 100×200 cm и 110×240

Big Table

164,879.00 ден

Cop

307,406.00 ден