Голем избор на клуб маси од реномирани италијнаски брендови за мебел. За совршено надоплнување на трепезарии, кафулиња и ресторани. Мешавината на бои, облиците и формите ја создаваат
уникатноста на овие маси. Комбинацијата на различните графички
дизајни создаваат уникатен оптички ефект. Масите се нарачуваат по каталог. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na klub masi od renomirani italijanski brendovi za mebel. Za sovrseno nadopolnuvanje na trepezarii0, kafulinja i restorani. Meshavinata na boi, oblicite i formite ja sozdavaaat unikatnosta na masite. Kombinacijata na razlicite graficki dizajni sozdavaat unikaten opticki efekt. Masite se naracuvaat po katalog. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing 1–12 of 48 results

Show sidebar
AERO TAE_130X130
Close

AERO TAE_130X130

98,985.00 ден
Browse Wishlist
AERO TAE_220X106
Close

AERO TAE_220X106

148,478.00 ден
Close

Amond

260,526.00 ден
Close

Archie-L200

75,037.00 ден
  • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

ARK

83,499.00 ден
Чисти и строги во дизајнот на проектот, но разновидни во неговите различни апликации. Исто како најдобрите дизајнери на денешницата. Arki
Close

ARKD139

91,482.00 ден
ARKD159
Close

ARKD159

107,367.00 ден
Close

ARKW

91,402.00 ден
Close

Artik

135,416.00 ден173,007.00 ден
  • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Big Table

164,879.00 ден
Close

Cop

307,406.00 ден
Close

Corona-100

43,977.00 ден
  • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА