Голем избор на клуб маси од реномирани италијнаски брендови за мебел. За совршено надоплнување на трепезарии, кафулиња и ресторани. Мешавината на бои, облиците и формите ја создаваат
уникатноста на овие маси. Комбинацијата на различните графички
дизајни создаваат уникатен оптички ефект. Масите се нарачуваат по каталог. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na klub masi od renomirani italijanski brendovi za mebel. Za sovrseno nadopolnuvanje na trepezarii0, kafulinja i restorani. Meshavinata na boi, oblicite i formite ja sozdavaaat unikatnosta na masite. Kombinacijata na razlicite graficki dizajni sozdavaat unikaten opticki efekt. Masite se naracuvaat po katalog. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing all 11 results

Show sidebar

Active filters

Close

Amond

260,526.00 ден
Close

Big Table

164,879.00 ден
Close

Cop

307,406.00 ден
Close

Gap

199,205.00 ден
Close

Hulahoop TD 50

227,144.00 ден
Close

Hulahoop TI 01

142,600.00 ден
Close

Mass

192,673.00 ден
Close

Octa

152,832.00 ден
Close

Prora

211,904.00 ден
Close

Still

185,779.00 ден
Close

Vanessa

346,160.00 ден
A sculpture dedicated to everyday activities, an object capable of adding intensity to the domestic setting. Designed with painstaking care