Голем избор на клуб маси од реномирани италијнаски брендови за мебел. За совршено надоплнување на трепезарии, кафулиња и ресторани. Мешавината на бои, облиците и формите ја создаваат
уникатноста на овие маси. Комбинацијата на различните графички
дизајни создаваат уникатен оптички ефект. Масите се нарачуваат по каталог. Достапни се во различни димензии и категории на финиши, врз основа на кои цената ќе варира.

 

Golem izbor na klub masi od renomirani italijanski brendovi za mebel. Za sovrseno nadopolnuvanje na trepezarii0, kafulinja i restorani. Meshavinata na boi, oblicite i formite ja sozdavaaat unikatnosta na masite. Kombinacijata na razlicite graficki dizajni sozdavaat unikaten opticki efekt. Masite se naracuvaat po katalog. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na finisi, vrz osnova na koi cenata ke varira.

Showing 1–12 of 28 results

Show sidebar

Active filters

Close

Archie-L200

75,037.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Artik

135,416.00 ден173,007.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Corona-100

43,977.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Corona-120

49,493.00 ден51,960.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Cosmo

73,150.00 ден
Дизајн: Domitalia Design Масата Cosmo е функционално парче мебел кое е специфично по својата прилагодливост во однос на големината. Имено,
Close

Cruise-200/240

65,748.00 ден87,810.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Discovery

111,613.00 ден220,177.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Energy-130

65,894.00 ден131,207.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Energy-160

74,747.00 ден152,107.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Euclide-F200

133,819.00 ден235,127.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Full

21,336.00 ден37,882.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА
Close

Hot-m

14,079.00 ден16,546.00 ден
 • СИТЕ ДОСТАПНИ ФИНИШИ ВО КОИ МОЖЕ ДА БИДЕ ИЗРАБОТЕНА МАСАТА ТУКА