Голем избор на шанк столици од брендовите Domitalia и Pedrali. Не само што се погодни за уредување на вашиот дом, често се употребувани и во баровите и рестораните. Шанк столиците можат да бидат во неколку различни финиши и варијанти на штоф. Едноставни, но тотално модерни, направени се за да обезбедат апсолутна удобност. Резултатот ќе биде пријатно и удобно седење! Додека дрвените столици се идеални за создавање на оригинална средина.

Golem izbor na sank stolici od brendovite Domitalia i Pedrali. Ne samo sto se pogodni za ureduvanje na vasiot dom, cesto se upotrebuvani i vo barovi i restorani. Sank stolicite mozat da bidat vo nekolku razlicni finisi i varijanti na stof. Ednostavni, no totalno moderni, napraveni se za da obezbedat apsolutna udobnost. Rezultatot ke bide prijatno i udobno sedenje. Dodeka drvenite stolici se idealni za sozdavanje na originalna sredina.

Showing 1–12 of 65 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Afro-Sg

21,916.00 ден23,658.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа, со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Затвори

Afro-Sgq

26,270.00 ден27,286.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа (хром), со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Затвори

Afro-Sgt

24,093.00 ден26,125.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа, со тапацирано седиште кое може да биде во штоф или еко кожа, во неколку различни варијанти и бои и прилагодливост во однос на висината.
Затвори

Arki-Stool ARKW6

19,158.00 ден
Шанк столицата Arki ја задржува традицијата и уметноста на класичниот модел, на најфункционален начин. Шанк столицата има четири дрвени ногарки
Arod 500
Затвори

Arod 500

12,772.00 ден
Arod столицата е достапна во две варијанти: метална санка или со централна база. Хромираното ABS (пластично) седиште исто така е
Затвори

Babila 2702

11,415.00 ден
Шанк столица изработена од јасеново дрво со екстремно лесен изглед. Содржи алуминиумска подлога која се прелева, за потпирање на нозете,
Затвори

Babila 2702/A

15,007.00 ден
Шанк столица изработена од јасеново дрво со екстремно лесен изглед. Содржи алуминиумска подлога која се прелева, за потпирање на нозете,
Затвори

Babila 2748/2

24,826.00 ден31,452.00 ден
Babila 2748/2 е шанк столица со потпирач за грб, која припаѓа на колекцијата на столици со класични облици, која сепак
Затвори

Bouchon

12,772.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа која може да биде во четири различни варијанти, со седиште од природна плута.
Затвори

Bouchon-Sga

14,514.00 ден17,272.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа која може да биде во пет различни варијанти, со седиште од природна плута.
Затвори

Bouchon-Sgb

14,514.00 ден17,272.00 ден
Шанк столицата е изработена од метална основа која може да биде во пет различни варијанти, со седиште од природна плута.
Затвори

Box 747

32,410.00 ден
Структурата на шанк столицата Box 747 е направена од комбинација на дрвото и металот како материјали. На тој начин, санката