Уредете го вашиот дом со штоф софи од брендовите Doimo Salotti и Samoa. Ви овозможуваме елегантност и престиж на едно место. Достапни се во различни димензии и категории на штоф, врз основа на кои цената ќе варира. Категориите на кожа се распоредени по следниот редослед: C, D, E и F, при што цената е најниска за категорија C, а највисока за категорија F.

Uredete go vasiot dom so stof sofi od brendovite Doimo Salotti i Samoa. Vi ovozmozuvame elegantnost i prestiz na edno mesto. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na stof, vrz osnova na koi cenata ke varira. Kategoriite na koza se rasporedeni po sledniot raspored: C, D, E, i F, pri sto cenata e najniska za kategorija C, a najvisoka za kategorija F.

Showing 1–12 of 60 results

Show sidebar

Atlante

167,782.00 ден

Baltic

165,460.00 ден232,514.00 ден
Структурата на оваа софа е исполнета со полиестерска смола и двојна лежалка од 8 mm, а наслонот од софата е

Bart

132,658.00 ден

Brent

79,319.00 ден

Club

126,998.00 ден

Domino

201,381.00 ден

Duke

143,035.00 ден

Dylan

77,287.00 ден

Elvis

90,858.00 ден

Flare

86,866.00 ден
Софата може да се нарача во неколку димензии: 183цм, 203цм, 223цм, и 253цм како и аголна гарнитура со разни димензии

Free

64,297.00 ден
Софата можете да ja нарачате во неколку димензии: 174, 194 и 214 и 234см, како и аголна гарнитура со разни

Gost

139,262.00 ден