Голем избор на столици од брендовите Domitalia, Pedrali, Bonaldo. Не само што се погодни за уредување на вашиот дом, често се употребувани и во баровите и рестораните. Столиците можат да бидат во неколку различни финиши и варијанти на штоф. Едноставни, но тотално модерни, направени се за да обезбедат апсолутна удобност. Резултатот ќе биде пријатно и удобно седење! Додека дрвените столици се идеални за создавање на оригинална средина.

Golem izbor na stolici od brendovite Domitalia, Pedrali, Bonaldo. Ne samo sto se pogodni za ureduvanje na vasiot dom, cesto se upotrebuvani i vo barovi i restorani. Stolicite mozat da bidat vo nekolku razlicni finisi i varijanti na stof. Ednostavni, no totalno moderni, napraveni se za da obezbedat apsolutna udobnost. Rezultatot ke bide prijatno i udobno sedenje. Dodeka drvenite stolici se idealni za sozdavanje na originalna sredina.

Showing 1–12 of 108 results

Show sidebar
Close

Anaїs-M

13,788.00 ден14,659.00 ден
Дизајн: Edi&Paolo Ciani Design Столицата Anais се карактеризира со хромирана или лакирана метална рамка и тапацирано седиште и наслон за
Close

Anja-M

17,997.00 ден18,868.00 ден
Дизајн: Edi & Paolo Ciani Стол со дрвена рамка, и тапацирано седиште и наслон. Столовите Anja потекнуваат од идејата да
Ara 310
AR-црвено портокалова
BI-бела
BL-сина
GA-антрацит
GC-светло сива
MA-кафеава
NE-црна
RO-црвена
SA-песок
VS-зелена
Close

Ara 310

4,709.00 ден
AR-црвено портокалова
BI-бела
BL-сина
GA-антрацит
GC-светло сива
MA-кафеава
NE-црна
RO-црвена
SA-песок
VS-зелена
Close

Ara 315

6,067.00 ден
Babila 2700
AN-антрацит
AZ1-азурна
BI-бела
BL2-темно сина
FR-избелен јасен
GC-светло сива
MC-коњак
MO-махагони
N1-даб/јасен/бука/орев
RA-розева
RB-црвена
VE1-светло зелена
VE2-темно зелена
Close

Babila 2700

15,886.00 ден
Babila 2700 е столица која е способна да ја искомбинира традицијата со иновација, современост и голема агилност. Целосно е изработена
AN-антрацит
FR-избелен јасен
GC-светло сива
MC-коњак
N1-даб/јасен/бука/орев
Close

Babila 2720

11,096.00 ден
Babila е столица која овозможува да се придржите кон спојот на традицијата и иновацијата, со поголема живост. Шперплочата е со
AN-антрацит
FR-избелен јасен
GC-светло сива
MC-коњак
N1-даб/јасен/бука/орев
Close

Babila 2720/A

14,050.00 ден
BI-бела
GC-светло сива
GI-жолта
SA-песок
Close

Babila 2740

5,668.00 ден
BI-бела
GR-сива
NE-црна
RT-црвена транспарентна
SA-песок
TR-транспарентна
VT-зелена транспарентна
Close

Blitz 640

7,903.00 ден
Столицата Blitz 640 е направена од пластика (поликарбонат), при што изобилува со силен карактер во просторот преку различните бои. Постои
Close

Charme

26,706.00 ден32,802.00 ден
Столицата е изработена од дрвена рамка, со тапацирано седиште и наслон за грб, кои можат да биде во штоф или кожа.
Close

Chloe-A

16,981.00 ден22,787.00 ден
Столицата е изработена од метална рамка, со тапацирано седиште и наслон за грб, кои можат да биде во штоф, кожа или еко кожа.
Close

Chloe-B

17,127.00 ден24,964.00 ден
Столицата е изработена од метална рамка, со тапацирано седиште и наслон за грб, кои можат да биде во штоф, кожа или еко кожа.