Уредете ја вашата спална соба со модерни тапацирани кревети од брендовите Samoa и Twils. Ви овозможуваме елегантност и престиж на едно место. Достапни се во различни димензии и категории на кожа или штоф, врз основа на кои цената ќе варира. Категориите на штоф се распоредени по следниот редослед: A, B, C, D, E, F, MUST, LUXURY, K и 2 типа на кожа, при што цената е најниска за категорија А, а највисока за категорија тип кожа 1.

 

Uredete ja vasata spalna soba so moderni tapacirani kreveti od brendovite Samoa i Twils. Vi ovozmozuvame elegantnost i prestiz na edno mesto. Dostapni se vo razlicni dimenzii i kategorii na koza ili stof, vrz osnova na koi cenata ke varira. Kategoriite na stof se rasporedeni po sledniot raspored: A, B, C, D, E, F, MUST, LUXURY, K i 2 tipa na koza. Cenata e najniska za kategorija A, a najvisoka za kategorija tip koza 1.

Showing 1–12 of 32 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Academy Piuma

134,617.00 ден342,168.00 ден
Made with padding. Soft and cozy with the possibility to enter the network box. Креветот може да го нарачате со
Затвори

Academy Soft H.5

110,669.00 ден304,431.00 ден
Креветот може да го нарачате со димензии на душек со ширина: 200, 180, 160, 140, 120, 90 и должина 200
Затвори

Arty

45,139.00 ден133,674.00 ден
Затвори

Calvin

103,412.00 ден252,544.00 ден
Design Enrico Girotti. Available with frame top and bottom. Креветот може да го нарачате со димензии на душек со ширина:
Затвори

Circus

113,500.00 ден169,016.00 ден
Затвори

Clever

57,983.00 ден96,663.00 ден
Затвори

Ekeko

187,231.00 ден328,016.00 ден
Always made with a container, which has the shape of the bottom of a boat Креветот може да го нарачате
Затвори

Emby

95,502.00 ден121,555.00 ден
Затвори

Form

49,856.00 ден129,029.00 ден
Затвори

Frame

48,912.00 ден76,053.00 ден
Креветот Frame е изработен од метална основа, а е достапен во штоф или во еко-кожа, кои се целосно отстранливи. Наслонот
Затвори

Fresh

95,792.00 ден121,555.00 ден
Затвори

Fun

52,831.00 ден156,098.00 ден