Решетки за кревети дизајнирани да го направат вашиот кревет уште поудобен и идеални за подобар сон. Голем избор на решетки од брендот Twils. Решетките се изработени со обложување на 7 слоја на премиерно квалитетно буково дрво, кои се залепени заедно, притиснати и формирани со загревање на температура од 130 ° C. Анатомските потпори, исто така, ги држат решетките за да даваат максимум слобода на движење. Основата е совршено прилагодлива на било која телесна тежина.

Resetki za kreveti dizajnirani da go napravat vasiot krevet ushte poudoben i idealni za podobar son. Golem izbor na reshetki od brendot Twils. Resetkite se izraboteni so oblozuvanje na 7 sloja na premierno kvalitetno bukovo drvo, koi se zalepeni zaedno, pritisnati i formirani so zagrevanje na temperatura od 130° C. Anatomskite potpori, isto taka, gi drzat resetkite za da davaat maksimum sloboda na dvizenje. Osnovata e sovrseno prilagodliva na bilo koja telesna tezina.

Showing all 6 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Comfort

17,780.00 ден40,639.00 ден
Slatted bed base with metal frame, anatomical supports and weight regulators. – 51×39 mm rounded section steel frame – Double
Затвори

Ergo Plus

59,507.00 ден175,982.00 ден
Bed base with electrically adjustable head/foot sections and wooden frame. – 70×25 mm laminated beech frame – 56 steam-bent laminated
Затвори

Ergonomic

21,771.00 ден75,110.00 ден
Slatted bed base with wooden frame, anatomical supports and weight regulators. – 60×25 mm laminated beech frame – Double beds
Затвори

Ortopedic

10,523.00 ден31,931.00 ден
Slatted bed base with metal frame. – 40×30 mm square section steel frame – 26 steam-bent beech slats 68×8 mm
Затвори

Rete Box Spring H22

37,736.00 ден93,615.00 ден
Designed to make your bed even more comfortable and provide an unrivalled sensation of buoyancy. Anatomical version (pocketed springs). Platform
Затвори

Wood Plus

17,054.00 ден65,676.00 ден
Slatted bed base with wooden frame. – 60×25 mm laminated beech frame – 26 steam-bent beech slats 68×8 mm –