Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки и обетки од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–12 of 33 results

Show sidebar
Close

Alexia – алка

4,990.00 ден
Алката од колекцијата Alexia е изработена од инокс, препознатлива по прекрасната игра на неколкуте кружни форми. Притоа, дел од нив
Close

Arrezzo – алка

4,290.00 ден
Алката од колекцијата Arrezzo е чиста елеганција, во вистинска смисла на зборот! Изработена е од инокс и кристални камчиња, па
Close

Bangle Brillante – алка

4,290.00 ден
Алка изработена од инокс, со малечки кристали кои даваат елегантен отсјај под одреден агол. Едноставниот дизајн ја прави алката идеален
Close

Bangle Brillante – алка (златно-розе)

4,990.00 ден
Алка изработена од инокс, со малечки кристали кои даваат елегантен отсјај под одреден агол. Едноставниот дизајн ја прави алката идеален
Close

Cinetico – алка

4,290.00 ден
Алка изработена од полиран инокс, со детали од стаклени камчиња. Неверојатна елеганција за секој дама! Во процесот на производството особено
Close

Corbara – алка

2,490.00 ден
Алката од колекцијата Corbara својата софистикација ја крие во должината и деталите на иноксот кој е во виолетови тонови. Алката
Close

Creole Lustrino – алка

2,990.00 ден
Алка изработена од инокс и транспарентни кристали на предната страна. Класичен изглед, со модерни елементи, кристали кои даваат сјај под
Close

Cuscino – алка

4,290.00 ден
Алката од колекцијата Cuscino е изработена од инокс во две варијанти: сребрена боја и златно-розе боја. Препознатлива е по својата
Close

Cuscino – алка (златно-розе)

4,990.00 ден
Алката од колекцијата Cuscino е изработена од инокс во две варијанти: сребрена боја и златно-розе боја. Препознатлива е по својата
Close

Darlin’s Capriccio – алка

2,990.00 ден
Алка изработена од топчиња и кружни форми од инокс, за безвременска елеганција. Во процесот на производството особено се води грижа накитот
Close

Darlin’s Macari – алка

4,290.00 ден
Macari алката е изработена од инокс во златно-розе финиш, кој заедно со бисерите кои го нудат мистериозниот сјај, ја создаваат
Close

Darlin’s Plait – алка

2,990.00 ден
Алката е изработена од висококвалитетен и полиран инокс. Има максимална должина од 20 cm. Во процесот на производството особено се води