Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки и обетки од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–12 of 52 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-50%
Затвори

Alexia – ланче

5,490.00 ден 2,745.00 ден
 • stainless steel
 • Glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 700/47/8 mm
New
Затвори

Almarina – ланче

3,790.00 ден
 • Stainless steel, rose gold colored ion plating
 • real agate pearls
 • Димензии: 700/51 / 5mm
New
Затвори

Amore – ланче

2,190.00 ден
 • stainless steel
 • rose gold-colored ion plating
 • Heart pendant, faceted glass stone
 • димензии: 400/12 / 1mm
-50%
Затвори

Antares – ланче

5,490.00 ден 2,745.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones
 • clip & mix
 • димензии: 850/43/3 mm
New
Затвори

Beppa – ланче

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • round pendant with mother of pearl
 • zirconia stones
 • димензии: 400/10 / 1mm
Затвори

Carla – ланче

1,390.00 ден
 • Stainless steel, rose gold colored ion plating
 • lenticular pendant with engraving
 • Димензии: 400/9 / 1mm
Затвори

Cinetico – ланче

7,290.00 ден
 • polished stainless steel
 • clear glass blocks set in the CNC process
 • димензии420/8/17 mm

Classico – ланче

2,990.00 ден 2,542.00 ден
 • stainless steel
 • faceted cubic zirconia stones
 • димензии: 600/80 / 1mm
-50%
Затвори

Cuscino – ланче

4,290.00 ден 2,145.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones
 • димензии: 420/27/2 mm
Затвори

Cuscino – ланче (златно-розе)

4,990.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • faceted glass stones
 • димензии: 420/27/2 mm
Затвори

Darlin’s Basic – ланче

2,490.00 ден2,990.00 ден
 • stainless steel snake chain
 • simple and noble
Затвори

Darlin’s Basic Pea – ланче

2,990.00 ден3,690.00 ден
 
 • stainless steel necklace
 • with clip closure