Надополнете ја вашата машка колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки и обетки од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток. Дизајн кој создава впечаток на самоувереност и привлекува внимание.

Nadopolnete ja vasata maska kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok. Dizajn koj sozdava vpecatok na samouverenost i prevlekuva vnimanie.

Showing all 11 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-33%
Затвори

Alonzo – машко ланче

3,490.00 ден 2,340.00 ден
 • stainless steel
 • great look
 • high wearing comfort
 • димензии: 500/35/2 mm
-33%
Затвори

Attorno – машка алка

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 • matted stainless steel clasp
 • high quality leather
 • trend color brown
 • димензии: 440/8/3 mm
New
Затвори

Genue – машка алка

1,890.00 ден
Должина: 22 cm Тежина: 10 gr. Материјали: нерѓосувачки челик, дрво и хематит бисери
-29%
Затвори

Marco – машка алка

3,490.00 ден 2,490.00 ден
 • stainless steel
 • real leather
 • with magnetic closure
 • димензии: 220/13 / 8mm
-32%
Затвори

Matteo – машка алка

2,790.00 ден 1,890.00 ден
 • stainless steel
 • real leather
 • graphic ornaments in pearls
 • димензии: 215/8 / 8mm
-33%
Затвори

Padua – машка алка

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 
 • stainless steel
 • real leather
 • димензии: 225/12 / 5mm
 
-33%
Затвори

Palermo – машка алка

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 • stainless steel
 • satined glass beads
 • димензии: 205/9 / 6mm
-33%
Затвори

Primo – машка алка

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 • stainless steel
 • real leather
 • stainless steel closure in matt
 • димензии: 210/15 / 4mm
-30%
Затвори

Quadra – машка алка

2,490.00 ден 1,740.00 ден
 • stainless steel
 • димензии: 225/10/5 mm
-26%
Затвори

Quadra – машко ланче

3,490.00 ден 2,590.00 ден
 • blackened stainless steel
 • димензии: 490/8 / 4mm
New
Затвори

Toto – машка алка

1,890.00 ден
Должина на алка: 23 cm. Тежина: 20 gr. Материјал: стакло, нерѓосувачки челик