Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки, обетки и прстени од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–12 of 31 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-50%
Затвори

Adorata – приврзок

2,490.00 ден 1,245.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • clip & mix
 • димензии: 26/40/8 mm
Затвори

Burlesco – приврзок

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • clip & mix
 • димензии: 29/42/9 mm
Затвори

Cara – приврзок

3,490.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • Clip & mix
 • димензии: 28/47/10 mm
Затвори

Chiara – приврзок

1,990.00 ден
 • stainless steel
 • Zirconia stones set in the CNC process
 • clip & mix
 • димензии: 13/25/8 mm
Затвори

Darlin’s – прстен (златно-розе)

799.00 ден
 • stainless steel in rose gold look
 • димензии: 20/2/20 mm
Затвори

Darlin’s – прстен (мал)

492.00 ден
 • stainless steel
 • handpolished
 • димензии: 14/4/14 mm
Затвори

Darlin’s Arianna – приврзок

2,990.00 ден
 • matt-finished stainless steel rings
 • crystal-decorated
 • димензии: 33/50/11 mm
-67%
Затвори

Darlin’s Azzuro – приврзок

2,990.00 ден 995.00 ден
 • stainless steel
 • glass beads
 • clip & mix
 • димензии: 18/63/18 mm
-50%
Затвори

Darlin’s Carissima – приврзок

2,490.00 ден 1,245.00 ден
 • rose gold colored stainless steel
 • crystal decorated element
 • димензии: 22/39/8 mm
Затвори

Darlin’s Elemento – прстен

590.00 ден
 • stainless steel
 • димензии: 20/2/20 mm
-50%
Затвори

Darlin’s Familiare – приврзок

2,990.00 ден 1,495.00 ден
 • maxi-Clipf
 • faceted crystal
 • димензии: 30/55 /​​11 mm
Затвори

Darlin’s Fascino – приврзок

2,490.00 ден
 • stainless steel
 • crystal, cateye stone
 • clip & mix
 • димензии: 28/40/8 mm