Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки, обетки и прстени од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing all 9 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alexia – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 17 и 19
Затвори

Antares – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass block
 • Zirconia stones
 • димензии: 17 и 19.
Затвори

Beato – прстен

3,490.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • glass stones in opaque colors
 • димензии: 17,18,19
Затвори

Casoli – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • crystals set in the CNC process
 • димензии: 17,19,20
Затвори

Cuscino – прстен

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass block
 • димензии: 17 и 19
Затвори

Cuscino – прстен (златно-розе)

2,990.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • faceted glass block
 • димензии: 17 и 19
-50%
Затвори

Elba – прстен

4,290.00 ден 2,145.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones in baguette shape
Затвори

Positano – прстен

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • hand cut glass stone, mother of pearl
 • димензии: 18 и 19
Затвори

Verona – прстен

4,290.00 ден
 • Stainless steel and glass crystals
 • димензии: 17 и 19