Ви нудиме широк асортиман на висечки светла т.е. лустери, за дневни соби, салони, трепезарии како и поголеми простории. Како модерните, така и традиционалните дизајни преовладуваат во повеќето колекции. Достапни се во повеќе финиши. Револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн. Изберете го совршеното ѕидно светло за вашиот дом од брендовите Axo Light,  Italamp, Pedrali и Terzani.

 

Vi nudime sirok asortiman na visecki svetla t.e. lusteri, za dnevni sobi, saloni, trepezarii, kako i pogolemi prostorii. Kako modernite, taka i tradicionalnite dizajni preovladuvaat vo povekjeto kolekcii. Dostapni se vo povekje finisi. Revolucija vo modularnosta na elementite, so dopir na inovacija i tehnicki detali za ushte poeleganten dizajn. Izberete go sovrsenoto dzidno svetlo za vasiot dom od brendovite Axo Light, Italamp, Pedrali i Terzani.

Showing 1–12 of 167 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
117/9
Затвори

117/9

96,228.00 ден
Code 117/6+3 Type Suspension Lightbulbs 9x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 80 Height 75 Description
Затвори

15/10+5

118,507.00 ден
Code 15/10+5 Type Suspension Lightbulbs 15x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 75 Height 73 Description Hanging
159/8
Затвори

159/8

142,019.00 ден
Code 159/8 Type Suspension Lightbulbs 8x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 70 Height 67 Description
205/4
Затвори

205/4

98,042.00 ден
Code 205/4 Type Suspension Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo Diameter 35 Height 57 Description Hanging lamp
222/6
Затвори

222/6

73,731.00 ден
Code 222/6 Type Suspension Lightbulbs 6x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo Diameter 70 Height 56 Description Hanging lamp
Затвори

2294/6

105,226.00 ден
Тип на светло: лустер Опис: Лустер (висечко светло) во кристали и метални елементи. Димензија: Светилки: Eco Alogena: 6x30w – E14
235/5
Затвори

235/5

152,978.00 ден
Code 235/5 Type Suspension Lightbulbs 5x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 60 Height 67 Description
262/4+4
Затвори

262/4+4

143,398.00 ден
Code 262/4+4 Type Suspension Lightbulbs 8x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 68 Height 75 Description
262/5+5
Затвори

262/5+5

164,879.00 ден
Code 262/5+5 Type Suspension Lightbulbs 10x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 78 Height75 Description Hanging
280/12
Затвори

280/12

232,732.00 ден
Code 280/12 Type Suspension Lightbulbs 12x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 98 Height 75 Description
284/8+4
Затвори

284/8+4

214,372.00 ден
Code 284/8+4 Type Suspension Lightbulbs 12x28w – E14 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 86 Height 92 Description Hanging lamp